Κερδίστε διαμονή στο ατμοσφαιρικό Finday Eco Boutique Hotel στα Καλάβρυτα

Κερδίστε διαμονή στο ατμοσφαιρικό Finday Eco Boutique Hotel στα Καλάβρυτα

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε διαμονή δύο διανυκτερεύσεων συμπεριλαμβανομένου πρωινού, για όλη την οικογένεια στο ατμοσφαιρικό Finday Eco Boutique Hotel στα Καλάβρυτα, σε Superior δωμάτιο, τα Σαββατοκύριακα 7-8 Δεκεμβρίου και 14-15 Δεκεμβρίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και θα αναδειχθούν δύο νικητές!

Οι νικητές

Ειρήνη Φύτρου

Ιωάννης Νέλλος

Το Finday Eco Boutique Hotel

Σε ένα κτήμα 6 στρεμμάτων στους πρόποδες του Χελμού και μόλις 800μ. από το κέντρο των Καλαβρύτων απλώνονται τα πέτρινα σπιτάκια Finday Eco Boutique Hotel. Οι ζεστοί και φιλόξενοι χώροι του υπσόχονται στους επισκέπτες χαλάρωση, ηρεμία, αλλά και ενδιαφέρουσες γαστριμαργικές απολαύσεις με σπιτικές παραδοσιακές λιχουδιές που προσφέρονται στην αίθουσα πρωινού. Άλλωστε, όσοι βρεθούν στα Καλάβρυτα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη φύση, να γνωρίσουν τοπία ασύλληπτης ομορφιάς και να εκτονώσουν την πίεση της καθημερινότητας.

Ο ξενώνας Finday Boutique Hotel, που είναι και το μοναδικό Eco Boutique Hotel στα Καλάβρυτα, περιλαμβάνει υπέροχα δωμάτια με διαφορετικά χρώματα, σχέδια και έπιπλα. Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί να επιλέξει το δωμάτιο που του ταιριάζει! Συγκεκριμένα, διαθέτει έξι δίχωρες σουίτες με τζάκι και τέσσερα μονόχωρα στούντιος, όλα εξίσου όμορφα, καθαρά και πλήρως εξοπλισμένα με τηλεόραση, ψυγείο, σεσουάρ μαλλιών και μεγάλο τζάκι. Στην παραδοσιακή αίθουσα πρωινού τοπικά εδέσματα ετοιμάζονται κάθε πρωί ενώ στο σαλόνι με την πανοραμική θέα στα Καλάβρυτα μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ του.

Εκτός ξενοδοχείου ο επισκέπτης έχει αμέτρητες επιλογές για να εξερευνήσει την περιοχή... η Αγία Λαύρα, τα Κλουκινοχώρια, η Αλπική λίμνη Τσιβλού με τα τεράστια πλατάνια και το δάσος της Ζαρούχλας είναι μόνο η αρχή. Το Σπήλαιο των Λιμνών με τους πολύχρωμους σταλακτίτες, το παραποτάμιο χωριό Πλανητέρο και η ευρύτερη περιοχή του Διακοφτού θα γίνουν, επίσης, σύμμαχοι στις βόλτες. Το ταξίδι κατά μήκος του Ερασινού ποταμού και το εντυπωσιακό φαράγγι του Βουραϊκού θα συναρπάσουν τους φυσιολάτρες. Τέλος, η ανάβαση (ή κατάβαση) στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο -μοναδικό στην Ελλάδα, έργο που χρονολογείται στην εποχή του Χαριλάου Τρικούπη- θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία!

Finday Eco Boutique Hotel: Καλάβρυτα Αχαΐας, τηλ. 26920-24552.

Μάθετε περισσότερα στο www.findayhotel.gr.

v