Απίθανα gadgets για νέους γονείς: Νέες συσκευές για την ασφάλεια του παιδιού!

Απίθανα gadgets για νέους γονείς: Νέες συσκευές για την ασφάλεια του παιδιού!

Μια νέα σειρά από χρηστικά προϊόντα και gadgets αναμένεται σύντομα να διατεθεί στο εμπόριο για να λύσει τα χέρια μικρών και μεγάλων. Κάθε συσκευή φέρει τον δικό της σχεδιασμό, το δικό της «πρόσωπο», μία έξυπνη ονομασία και έναν διαφορετικό ήχο ειδοποίησης.

Η εταιρεία Bleepbleeps έρχεται να δημιουργήσει μια πρωτοποριακή σειρά προϊόντων τα οποία έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους γονείς καθοδηγώντας τους σε όλα τα στάδια της γονικής φροντίδας, από την εγκυμοσύνη ακόμα μέχρι και τα πρώτα βήματα των παιδιών τους.

Η σειρά αποτελείται από «ανθρωπόμορφες» συσκευές, οι οποίες είναι σχεδιασμένες φιλικά προς το παιδί και εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες του γονέα. Ο Tony Tempa είναι το ψηφιακό θερμόμετρο αυτιού, η Cecil G το βραχιόλι -εφοδιασμένο με GPS- για την ανίχνευση της θέσης του παιδιού, ο Ultra Stan, ο σαρωτής υπέρηχων εγκυμοσύνης, η Sally Screamer είναι ο ανιχνευτής κίνησης, ο David Camera είναι η οθόνη για το δωμάτιο του μωρού, η Olivia P Sticks, το τεστ εγκυμοσύνης και ο Master Bates, το τεστ γονιμότητας.

Πρώτη στο εμπόριο θα εμφανιστεί η Sally Screamer (δείτε την εντυπωσιακή λειτουργία της στο παρακάτω video), με κόστος που υπολογίζεται στα 65 δολάρια, ενώ η συσκευή θα αποστέλλεται παγκοσμίως.

Πηγή: skai.gr

v