Πέταξαν σκυλάκι σε κάδο σκουπιδιών και σώθηκε την τελευταία στιγμή!

Πέταξαν σκυλάκι σε κάδο σκουπιδιών και σώθηκε την τελευταία στιγμή!

Πώς θα νιώθατε αν, τη στιγμή που ετοιμαζόσασταν να πετάξετε τα σκουπίδια στον κάδο του δρόμου ακούγατε το κλάμα ενός σκύλου; Φανταστείτε τη φρίκη της γυναίκας στα Χανιά, όταν έντρομη ανακάλυψε ότι ο σκύλος της φωτογραφίας ήταν χωμένος μέσα στον κάδο της γειτονιάς της, κάτω από πολλές σακούλες σκουπιδιών. Χάρη σε εκείνη, ο σκύλος είναι αυτή τη στιγμή ζωντανός!

Ο σκελετωμένος σκύλος εντοπίστηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Νεροκούρου Χανίων. Η γυναίκα που τον εντόπισε, αφού κάλεσε τον σύζυγό της και τους γείτονες, μπόρεσε να βγάλει από τα σκουπίδια το ετοιμοθάνατο σκυλάκι και κάλεσε έπειτα τον φιλοζωικό σύλλογο, προκειμένου να το παραλάβει. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, θεωρείται απίθανο ο σκύλος να κατάφερε μόνος του να μπει μέσα στον κάδο, αφού το ύψος είναι μεγάλο και η αδυναμία του ζώου να πηδήξει ψηλά εξαιτίας της ασιτίας τεράστια.

Επιπρόσθετα, ο κάδος ήταν κλειστός, γεγονός που φανερώνει εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με την κ. Νατάσα Μπομπολάκη, Πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, το σκυλί περιθάλπεται από τη Φιλοζωική.

Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αδέσποτα ζώα καταλήγουν από ασυνείδητους μέσα σε κάδους σκουπιδιών. Κάποια από αυτά είναι τυχερά, γιατί ανακαλύπτονται από το κλάμα τους και διασώζονται. Άλλα, δυστυχώς, πολτοποιούνται μέσα στα σκουπιδιάρικα, χάνοντας την ζωή τους με τον πιο μαρτυρικό τρόπο.

Πηγή: cretapost.gr

v