Διαγωνισμός για Θεσσαλονικείς: Παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Διαγωνισμός για Θεσσαλονικείς: Παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Αν είστε κάτοικοι Θεσσαλονίκης δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 6 αντίτυπα όποιου παιδικού βιβλίου προτιμάτε από την σειρά «Μιμή, η Νευρική», προσφορά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και τον πολυχώρο Οξυγόνο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου και οι νικητές θα παραλάβουν τα αντίτυπα των βιβλίων τους αποκλειστικά από το περίπτερο των εκδόσεων Μεταίχμιο, κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, 8 με 11 Μαΐου! Δείτε τους νικητές!

Οι νικητές είναι:

Σαββίνα Χαλκίδη
Εριφύλη Μεθενίτη
Βασιλική Ντούπη
Θάλεια Θεοτοκατου
Ελένη Αλτάνη
Παναγιώτα Τόλη

Το Μεταίχμιο και το Οξυγόνο στην 11η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην 11η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, από τις 8 έως τις 11 Μαΐου, οι εκδόσεις Μεταίχμιο και το Οξυγόνο θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο.

Πιο συγκεκριμένα, για το Σάββατο 10 Μαΐου στις 12.00, έχει προγραμματιστεί η παιδική εκδήλωση «Μιμή, η Νευρική», με αφορμή το βιβλίο τη Μέγκαν ΜακΝτόναλντ των εκδόσεων Μεταίχμιο. Για να συμμετέχουν τα παιδιά ακόμα πιο ενεργά στην εν λόγω εκδήλωση, οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο πολυχώρος Οξυγόνο, χαρίζουν σε 6 παιδιά από ένα αντίτυπο της σειράς βιβλίων «Μιμή, η Νευρική», τα οποία θα μπορούν να παραλάβουν από το περίπτερο των εκδόσεων κατά την διάρκεια της έκθεσης!

Η σειρά βιβλίων «Μιμή, η Νευρική»

Η Μιμή, η νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα... και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της.

Τα βιβλία της σειράς:

Η Μιμή η Νευρική επιστρέφει στο σχολείο.
Η Μιμή η Νευρική γίνεται διάσημη.
Η Μιμή η Νευρική σώζει τον κόσμο.
Η Μιμή η Νευρική προβλέπει το μέλλον.
Η Μιμή η Νευρική γιατρός.
Η Μιμή η Νευρική γυρίζει τον κόσμο σε 8 1/2 ημέρες.
Η Μιμή η Νευρική πάει... πανεπιστήμιο.
Η Μιμή η Νευρική ντετέκτιβ.

Η εκδήλωση των εκδόσεων Μεταίχμιο, με αφορμή τη «Μιμή, τη Νευρική»

Η Μιμή είναι έξυπνη, έχει χιούμορ, φιλοδοξίες και όνειρα. Έχει όμως πολλά νεύρα και στραβομουτσουνιάζει συνέχεια. Πώς θα ήταν άραγε αν μπαίναμε κι εμείς για λίγο στον κόσμο της Μιμής και ζούσαμε μαζί κάποιες από τις περιπέτειές της; Με οδηγό την ηρωίδα της διάσημης σειράς και τη βοήθεια της εμψυχώτριας Φωτεινής Βελκοπούλου
επιστρέφουμε στο σχολείο, φτιάχνουμε το δικό μας ΕΓΩ-κολάζ, σώζουμε τον πλανήτη από οικολογική καταστροφή, γινόμαστε διάσημοι και αυτά είναι μόνο λίγα από όσα μας περιμένουν.

Πότε: Σάββατο, 10 Μαΐου 2014, στις 12 το μεσημέρι.
Πού: Στην 11η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (εγκαταστάσεις HELEXPO, περίπτερο 13, Παιδική Γωνιά).
Ηλικίες: Για παιδιά από 7 ετών.
Είσοδος ελεύθερη.

v