5 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ

5 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ

Τι είναι αυτό που κάνει μία γυναίκα καλή (ή κακή) στο κρεβάτι; Μόνο ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της μπορεί να δώσει απάντηση σε αυτό, ώστοσο ύστερα από εκτενείς συνεντεύξεις με άντρες, η βρετανίδα σεξολόγος Tracey Cox απαριθμεί τα 5 μεγαλύτερα σεξουαλικά αμαρτήματα.

Η άγνοια

«Την πιάνουν νευρικά γέλια κάθε φορά που της λέω πώς θέλω να με αγγίζει για να με ερεθίσει. Νομίζει πως είναι χαριτωμένη αλλά εγώ το βρίσκω προσβλητικό που όχι μόνο δεν έχει ιδέα για το πώς λειτουργεί το μόριό μου, αλλά δεν ενδιαφέρεται καν να μάθει», λέει ένας από τους άντρες που πήραν μέρος στις συνεντεύξεις. Όλες μας χρειάζεται να γνωρίζουμε κάποιους βασικούς κανόνες ανατομίας. Και παρόλο που μπορεί να μην ερεθίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, οι περισσότεροι χρειάζονται λίγο-πολύ τον ίδιο χειρισμό.

Το σεξ είναι σαν το... τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης. Όλες μπορούμε να καθίσουμε στον υπολογιστή και να γράψουμε κάτι με δύο δάχτυλα, όμως δεν θα γίνουμε ποτέ τόσο καλές όσο αυτές που πληκτρολογούν και με τα δέκα δάκτυλα. Κάντε πολλή πρακτική εξάσκηση και ζητήστε οδηγίες από τον σύντροφό σας.

Η απαίτηση για μαντικές ικανότητες

«Την ρώτησα αν ήρθε σε οργασμό και μου είπε όχι. Την ρώτησα γιατί και μου είπε ότι ήθελε στοματικό σεξ και δεν της έκανα. Και ότι αν την αγαπούσα πραγματικά, θα ήξερα τι είναι αυτό που θέλει», αναφέρει ένας από τους συμμετέχοντες. H Cox δηλώνει ότι είναι με το μέρος του. Το να περιμένετε από τον σύντροφό σας να διαβάζει τη σκέψη σας και να μαντεύει την κάθε σας επιθυμία, είναι χαζομάρα. Απλώς και μόνο επειδή σας ξέρει καλά και θέλει να σας ευχαριστήσει, δεν σημαίνει ότι έχει και μαντικές ικανότητες. Eπομένως, πείτε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε.

Ο ενθουσιασμός που φεύγει

«Έτσι γίνεται με κάθε μου κοπέλα. Δείχνουν να το θέλουν πολύ στην αρχή και ύστερα από λίγο καιρό δεν κάνουν πια καμία κίνηση», λέει ένας άλλος και δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι οι γυναίκες δεν ενδιαφερόμαστε τόσο για το σεξ, ότι προσποιούμαστε στην αρχή μέχρι να τον κάνουμε δικό μας και μετά παραιτούμαστε από την προσπάθεια.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο… μοχθηρά. Οι γυναίκες βαριούνται το σεξ όταν γίνεται προβλέψιμο. Και αν βαριόμαστε, είναι δύσκολο να έρθουμε σε οργασμό γιατί είμαστε πολύ εγκεφαλικές και χρειαζόμαστε ιδιαίτερη σωματική διέγερση. Σε ποιον αρέσει να τρώει κάθε μέρα το ίδιο πιάτο; Αυτό ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες, γι' αυτό και οι δύο πρέπει να φροντίζουν να βάζουν ποικιλία στην σεξουαλική τους ζωή: μία νέα στάση, ένα νέο δωμάτιο… οτιδήποτε!

Η παραίτηση

«Ποια είναι η διαφορά του να κάνεις έρωτα στην επί σειρά ετών κοπέλα σου και να τρως ένα πιάτο μακαρονάδα; Ότι η μακαρονάδα κουνιέται, οπότε ξέρεις ότι είναι "ζωντανή"», σχολιάζει πικρά ένας από τους άντρες.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως εκτός από το να κάνει το πρώτο βήμα στο σεξ, είναι και δική του υποχρέωση να κάνει όλη τη «δουλειά». Αν θέλετε να είστε το «αφεντικό» στο κρεβάτι, πάρτε πρωτοβουλίες. Αναλάβετε να τον διεγείρετε, πάρτε τον έλεγχο στα προκαταρκτικά, αλλά και μετά. Κι αν θέλετε πραγματικά να τον εντυπωσιάσετε, κάντε εσείς την αρχή στο σεξ, ακριβώς τη στιγμή που δεν το περιμένει (και όχι όταν ετοιμάζεστε να πέσετε για ύπνο).

Η παράνοια

«Μισεί την πλάγια στάση γιατί λέει ότι τονίζει την κοιλιά της. Δεν έρχεται από πάνω γιατί φοβάται πως το στήθος της δείχνει αστείο. Δεν πάει καν στο μπάνιο αν δεν της υποσχεθώ πως δεν θα κοιτάζω τον πισινό της», λέει κάποιος άλλος.

Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν τόσο μεγάλο θέμα με το σώμα μας όσο φοβόμαστε. Οι έρευνες αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν είναι τόσο απαιτητικοί με την εξωτερική μας εμφάνιση, όσο εμείς που παλεύουμε για το τέλειο σώμα. Oι γυναίκες τρελαίνονται με μερικά επιπλέον κιλά, ενώ για τους περισσότερους άντρες οι καμπύλες είναι ελκυστικές. Δεν τους φέρνουν στο μυαλό «πάχος» και «πλαδαρότητα», αλλά απαλότητα, ζεστασιά, θηλυκότητα, αισθησιασμό.

Αν με το που ξαπλώνετε στο κρεβάτι, ανησυχείτε για το πώς δείχνει το σώμα σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε πρόβλημα στη σεξουαλική σας ζωή. Αντίθετα, όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχετε για την εικόνα σας, τόσο περισσότερο θα απολαμβάνετε το σεξ. Νιώστε σέξι και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το μεταδώσετε και στον σύντροφό σας.

Πηγή: Handbag

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v