Ζώδια και στάσεις στο σεξ: Κάντε το όπως σας αρέσει…

Ζώδια και στάσεις στο σεξ: Κάντε το όπως σας αρέσει…

Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Αν εσείς προσπαθείτε να τον κοιτάξετε στα μάτια και αυτός σας γυρίζει ανάποδα, αν εσείς θέλετε αργές, τρυφές κινήσεις και εκείνος προτιμά την δράση, δεν φταίει τίποτα παραπάνω από τα ζώδιά σας! Ή, τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν οι αστρολόγοι.

Δείτε ποια στάση στο σεξ ταιριάζει καλύτερα στο κάθε ζώδιο...

Κριός

Το Κριάρι είναι επιθετικό στο κρεβάτι και του αρέσει το σκληρό σεξ. Η στάση «στα 4» είναι η καλύτερη για εσάς! Με μερικά μαξιλάρια, μάλιστα, για να στηρίζεστε μπαίνουν περιορισμοί που σας εξιτάρουν ακόμα περισσότερο. Και επειδή έχετε ευαίσθητο δέρμα, φροντίστε να τα καλύψετε με μεταξωτές μαξιλαροθήκες που θα προσθέσουν αισθησιασμό...

Ταύρος

Από τα πιο αισθησιακά ζώδια, ο Ταύρος στο σεξ θέλει και ρομαντισμό και kinky παιχνίδια. Χαμηλώστε τα φώτα, βάλτε απαλή μουσική και μεταξωτά σεντόνια και, καθώς η ταχύτητα δεν είναι κάτι που σας απασχολεί, προτιμήστε την ιεραποστολική στάση. Κι όταν η κατάσταση «ανάψει» απλά δοκιμάστε κάποιες πιο έντονες παραλλαγές της (δείτε εδώ).

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν χρειάζεται να νιώθουν οικειότητα για να απολαύσουν το σεξ –το «γρήγορο» σεξ που θα τους προσφέρει αποκλειστικά σωματική ικανοποίηση είναι και το αγαπημένο τους. Η αγαπημένη τους στάση, λοιπόν, είναι μια παραλλαγή του «στα 4», κατά την οποία η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα και ο παρτενέρ βρίσκεται ολόκληρος από πάνω της, κυριεύοντάς της. Η στάση προσφέρεται για γρήγορες ή αργές κινήσεις και για σφιχτό κράτημα των δαχτύλων σας –άλλωστε τα χέρια είναι από τις πιο ερωτογενείς ζώνες των Διδύμων.

Καρκίνος

Η αγαπημένη στάση του Καρκίνου είναι αυτή που συνδυάζει βαθιά διείσδυση, κοίταγμα πρόσωπο-με πρόσωπο και... πρωτοτυπία! Με την γυναίκα καθισμένη σε έναν πάγκο και τον παρτενέρ όρθιο απέναντί της η στάση προσφέρεται ώστε αυτός να την ταΐζει σοκολάτες και φράουλες και εκείνη να τον χαϊδεύει στο στήθος. Φροντίστε, μόνο, το τραπέζι να είναι σε ...βολικό ύψος!

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ ρομαντικοί στο σεξ και τους αρέσουν τα απλά και άνετα πράγματα. Η στάση «καρέκλα» είναι η αγαπημένη τους, γιατί φέρνει τους δύο παρτενέρ κοντά, αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα για να αγγίζουν και να χαϊδεύουν. Η συγκεκριμένη στάση, άλλωστε, προσφέρεται ιδανικά για εύκολο κλειτοριδικό οργασμό.

Παρθένος

Μπορεί ο Παρθένος να είναι το πιο συντηρητικό ζώδιο σε σεξουαλικά ζητήματα και να προτιμά το... καθαρό και τακτοποιημένο σεξ, ωστόσο όποιος Παρθένος δεν έχει δοκιμάσει την στάση αυτή, χάνει! Γιατί είναι η μόνη που μπορεί να καλύψει τις ακόρεστες ηδονοβλεπτικές του ορέξεις. Κι αν σας φαίνεται δύσκολη, με την γυναίκα να έχει τα πόδια στον αέρα, δοκιμάστε να ξεκινήσετε με την στάση «στα 4» και στη συνέχεια ο παρτενέρ μπορεί να σηκώσει τα πόδια της συντρόφου του.

Ζυγός

Η ισορροπία είναι σημαντική και στο σεξ για τον Ζυγό. Και η στάση που την προσφέρει καλύτερα είναι αυτή κατά την οποία η γυναίκα κάθεται πάνω στον παρτενέρ της και στην συνέχεια ξαπλώνει πάνω στα πόδια του, με εκείνον να γέρνει πάνω στο στήθος της. Αν είστε γυναίκα Ζυγός, ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας κρατά τον αυχένα καθώς γέρνετε προς τα πίσω, γιατί εκεί βρίσκεται η πιο ερωτογενής σας ζώνη.

Σκορπιός

Η αγαπημένη στάση των Σκορπιών είναι όρθια, με τον άνδρα πίσω από την γυναίκα. Αν, μάλιστα, η στάση αυτή λάβει χώρα και στο ντους... τόσο το καλύτερο! Η γυναίκα μπορεί να ακουμπά στον απέναντι τοίχο ή στο πάτωμα. Προσοχή όμως: Καθώς το νερό απομακρύνει τη φυσική λίπανση του κόλπου, ίσως θέλετε να έχετε ένα λιπαντικό εύκαιρο στο ντους σας...

Τοξότης

Ο Τοξότης στο σεξ είναι αυθόρμητος και... άγριος! Θέλει να δοκιμάζει νέες στάσεις και νέα σκηνικά. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι η αγαπημένη του στάση είναι το ανάποδο «στα 4». Με αυτήν επιτυγχάνεται ευκολότερα διέγερση του σημείου G, ενώ προσβάσιμη είναι και η κλειτορίδα, για ακόμα περισσότερη διέγερση. Επίσης, είναι η τέλεια στάση για να αγγίζει ο παρτενέρ τους γοφούς και τα οπίσθια της γυναίκας που είναι και οι απόλυτα ερωτογενείς ζώνες του Τοξότη.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι... sex-machines! Ό,τι κι αν τους προτείνει κανείς είναι πρόθυμοι να το δοκιμάσουν. Θέλουν να νιώθουν ότι έχουν τον έλεγχο όταν κάνουν σεξ, θέλουν να πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους και έχουν αντοχές... μαραθωνοδρόμου. Η στάση τους είναι αυτή με τον άνδρα από πάνω και την γυναίκα με τα πόδια λυγισμένα να πατούν στο στήθος του. Προσφέρει βαθιά διείσδυση, καθώς και έλεγχο ταχύτητας και πίεσης από την πλευρά της γυναίκας.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος βάζει φαντασία στο σεξ. Του αρέσει η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η διασκέδαση –το παιχνίδι. Έτσι, είναι ανοιχτός σε κάθε δοκιμή. Καθώς, όμως, τα πόδια και δη οι γάμπες είναι η ερωτογενής ζώνη του Υδροοχόου, μία στάση που να τα «χρησιμοποίει» είναι η ιδανική του. Η στάση αυτή προσφέρεται για βαθιά διείσδυση και πολλές παραλλαγές!

Ιχθύες

Οι Ιχθύες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν το σεξ σε μία απίστευτη εμπειρία. Ξέρουν πάντα ακριβώς τι θέλει ο σύντροφός τους και πώς το θέλει και προτιμούν να βάζουν όλες τους τις δυνάμεις για να ικανοποιούν τον παρτενέρ τους, παρά τον ίδιο τους τον εαυτό. Η αγαπημένη τους στάση είναι το «κουτάλι», κοιτάζοντας όμως ο ένας τον άλλον. Προτιμούν την στάση αυτή όχι μόνο γιατί έχουν την δυνατότητα έτσι να κοιτάζουν και να φιλούν ο ένας τον άλλον, αλλά και χάρη στην κλειτοριδική διέγερση που προσφέρει.

v