Πού θα βρείτε νταντά για το παιδί

Πού θα βρείτε νταντά για το παιδί

Ετοιμάζεστε να επιστρέψετε στην δουλειά, μετά την άδεια λοχείας, και αγχώνεστε για το ποιος θα κρατά το μωρό σας; Αν δεν είστε από τις τυχερές που έχουν διαθέσιμες γιαγιάδες, θείες και αδελφές, κι αν αναζητάτε μια γυναίκα έμπιστη, με πείρα και ειλικρινή αγάπη για τα παιδιά βρήκαμε τις καλύτερες διευθύνσεις για να βρείτε την κατάλληλη νταντά για το παιδί σας.

Superntantades.gr

Το portal Super Ntantades δημιουργήθηκε το 2009 προκειμένου να συγκεντρώνει βιογραφικά βρεφονηπιαγωγών, babysitters, βοηθών μητέρων, βρεφοκόμων, νταντάδων ή απλά μανάδων με εμπειρία στην φύλαξη παιδιών, οι οποίες ενδιαφέρονται να εργαστούν ως νταντάδες. Μέσω του portal οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Η χρήση του portal είναι πολύ απλή. Ο γονιός μπορεί απλά να αναζητήσει βιογραφικά –ανάμεσα σε δεκάδες, να διαλέξει αυτά που τον ενδιαφέρουν, να στείλει ένα μήνυμα στην υπηρεσία του Super Ntantades ζητώντας τα στοιχεία επικοινωνίας της εκάστοτε κοπέλας που ψάχνει για δουλειά και έπειτα να επικοινωνήσει ο ίδιος με την κοπέλα. Χρήσιμο είναι το γεγονός ότι σε πολλά βιογραφικά αναφέρεται και το ποσό που επιθυμεί η κάθε κοπέλα ανά ώρα. Επίσης, οι γονείς έχουν την δυνατότητα έναντι 40 ευρώ να αναρτήσουν την αγγελία τους προσφέροντας εργασία, η οποία θα προωθηθεί σε ενδιαφερόμενες νταντάδες.

Nannuka.gr

Πολύ καλά οργανωμένο και εύκολο στην χρήση, το Nannuka διαθέτει μία μεγάλη λίστα συνεργαζόμενων «ειδικών» για το παιδί (όπως: μαίες, νταντάδες, άτομα για δημιουργική απασχόληση, βοηθούς μελέτης, καθηγητές ξένων γλωσσών, ψυχολόγους αλλά και επαγγελματίες για απασχόληση παιδιών σε εκδηλώσεις) η οποία εμφανίζεται σε συνάρτηση με την περιοχή που μένετε.

Για να το χρησιμοποιήσουν οι γονείς αρκεί να καταχωρήσουν το «οικογενειακό προφίλ» τους και να αναζητήσουν τον «ειδικό» που θέλουν βάσει πολλαπλών κριτηρίων. Ο κάθε «ειδικός» έχει αναρτήσει ένα εξακριβωμένο -από το Nannuka- προφίλ, αξιολογημένο από ειδική ομάδα ψυχολόγων. Στη συνέχεια οι γονείς στέλνουν το αίτημά τους στον ειδικό της επιλογής τους και από εκεί και πέρα κανονίζουν την συνάντησή τους. Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν!

Paramana.eu

Η ολοκαίνουργια πλατφόρμα αναζήτησης... παραμάνας διαθέτει βιογραφικά babysitters/παιδαγωγών σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, μέσω μιας σειράς εύχρηστων εργαλείων προσφέρει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους χρήστες να βρουν άμεσα, πρακτικά και με ασφάλεια τον συνεργάτη που τους ταιριάζει. Ωστόσο, η πλατφόρμα ενημερώνει ότι ο κάθε χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για τις επιλογές του, καθώς και για την σχέση εργασίας που θα επιλέξει να συνάψει με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Στην ίδια σελίδα, πέρα από τα αναλυτικά βιογραφικά των επαγγελματιών που ενδιαφέρονται να εργαστούν ως νταντάδες μπορείτε και να καταχωρήσετε την δική σας αγγελία αναζήτησης «ειδικού» για τα παιδιά σας. Επιπλέον, εφόσον βρείτε κάποιον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον πιστοποιητικά, όπως ταυτότητα ή πιστοποιητικό υγείας.

Ακόμα...

Care M.

Το Care Μ είναι το site του ομώνυμου γραφείου ευρέσεως εργασίας, με εξειδίκευση σε baby sitters, οικιακές βοηθούς και γηροκόμους. Επιλέγοντας την στήλη «Αναζήτηση Υπαλλήλου» σας δίνει την δυνατότητα να καταγράψετε σε συγκεκριμένη φόρμα τι είδους προσωπικό ψάχνετε και οι υπεύθυνοι του γραφείου θα αναλάβουν να επικοινωνήσουν μαζί σας με τις κατάλληλες για εσάς προτάσεις.

Forums γονιών

Χρήσιμα για την αναζήτηση babysitter μπορεί να βρείτε και τα forums των ιστoσελίδων Parents.org.gr και Mammyland.com, στα οποία ανά διαστήματα «ανεβαίνουν» αγγελίες με προσφορές εργασίας από babysitters, ενώ δεν είναι λίγοι και οι γονείς που έχουν να συστήσουν κάποια καλή, «δοκιμασμένη» νταντά, σε άλλους γονείς που βρίσκονται σε περίοδο αναζήτησης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v