Τι να κάνετε για να αρέσετε στον άνδρα σας

Τι να κάνετε για να αρέσετε στον άνδρα σας

Η ομορφιά μπορεί να είναι κατά κύριο λόγο μια πιο προσωπική και εσωτερική υπόθεση, ωστόσο μπορείτε να την ενισχύσετε με στοιχεία που θα τονώσουν ακόμη περισσότερο την εμφάνισή σας. Δείτε πώς θα αποκτήσετε έξτρα λάμψη για να αρέσετε ακόμα περισσότερο στον σύντροφό σας.

Επιλέξτε τη σωστή βάση

Ένα foundation θα προσφέρει καλή κάλυψη, χωρίς να δημιουργεί όψη μάσκας στην επιδερμίδα. Αποφύγετε τα foundation με λιπαρή υφή, καθώς και αυτά με το εντελώς ματ αποτέλεσμα, για περισσότερη φυσικότητα. Να έχετε πάντως υπόψη ότι οι άνδρες δεν θέλουν το πολύ βαρύ makeup.

Οι μακριές βλεφαρίδες

Τα μάτια είναι από τα πιο γοητευτικά σημεία επάνω σας, πόσο μάλλον όταν πλαισιώνονται από μακριές και έντονες βλεφαρίδες. Τότε γίνονται ακαταμάχητα, σύμφωνα με τον αντρικό πληθυσμό. Τονίστε τα μάτια σας με δύο στρώσεις μάσκαρα και για βραδινές εξόδους τολμήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες. 

Επιλέξτε το ρουζ που σας ταιριάζει

Αυτό, δηλαδή, που πλησιάζει στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας ή στο φυσικό σας «κοκκίνισμα». Το ρουζ χαρίζει πάντα αίσθηση υγείας και ομορφιάς και ένας τόνος ρουζ  προσθέτει κατευθείαν κάτι όμορφο στο πρόσωπο. Προσοχή μόνο στις υπερβολές!

Το κόκκινο κραγιόν

Οι ειδικοί λένε ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει πάντα μαζί ένα κόκκινο κραγιόν! Προτιμήστε ένα με κρεμώδη υφή σε απόχρωση που να ταιριάζει στα χείλη σας. Μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε και ένα μολύβι χειλιών για να φτιάξετε το σωστό περίγραμμα. 

Η κατάλληλη σκιά για βραδινό look

Αν θέλετε να «τονίσετε» λίγο παραπάνω το μακιγιάζ σας, π.χ. για κάποια βραδινή έξοδο, αρκεί να επιλέξετε μια σκιά κατά έναν τόνο πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των ματιών σας. Προσοχή, όμως: δεν θα την απλώσετε σε όλο το βλέφαρο, παρά θα κάνετε με αυτήν μια γραμμή, λεπτή στην εσωτερική κόγχη και λίγο πιο φαρδιά στην εξωτερική. Τέλος, περάστε μερικές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Το άρωμά είναι το δυνατό σημείο

Στους άνδρες σίγουρα αρέσει ένα όμορφο πρόσωπο ή ένα καλλίγραμμο σώμα, αλλά η μεγάλη τους αδυναμία είναι το άρωμα μιας γυναίκας, καθώς αποτελεί ένα χαρακτηριστικό της. Διαλέξτε ένα άρωμα που θα αποπνέει φρεσκάδα και ψεκάστε το στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τους λοβούς των αυτιών και στον λαιμό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v