Κερδίστε 3 MLS iQTab Kido από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Κερδίστε 3 MLS iQTab Kido από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να είχαν τα παιδιά το δικό τους tablet, για να μην «κλέβουν» διαρκώς το δικό σας; Όχι, δεν είμαστε υπέρ της εμμονής με τους υπολογιστές, αλλά ποιο παιδί δεν θα γινόταν ευτυχισμένο αν ο «Άγιος Βασίλης» του έφερνε φέτος ένα tablet για να παίζει και να μαθαίνει –πάντα σε οριοθετημένους χρόνους. Ο Γερμανός κάνει την ευχή σας πραγματικότητα και προσφέρουν σε 3 τυχερούς αναγνώστες του Mama365 το καταπληκτικό MLS iQTab Kido! Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή του δώρου τους μέσω e-mail.

Oι νικητές

Ειρήνη Ανδρουλιδάκη

Δήμητρα Διαμαντή

Εμμανουέλα Κουλούρη

Το MLS iQTab Kido

Το MLS iQTab Kido, το νέο Tablet για μικρούς και μεγάλους, το μοναδικό που έχει όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά, φέρνει σε αποκλειστικότητα o ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα 129€.

Το MLS iQTab Kido αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε γονιό, καθώς μπορεί να επιλέξει σε ποιες εφαρμογές θα έχει πρόσβαση το παιδί του και να ορίσει την επιτρεπόμενη διάρκεια ενασχόλησής του με το Tablet. Απλό και εύκολο στη χρήση, ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα, το MLS iQTab Kido διαθέτει οθόνη αφής 7'' LCD IPS με τεχνολογία multi touch, δύο κάμερες (μπροστά και πίσω) για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, διπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη 8GB.

Το MLS iQTab Kido, ενσωματώνει δύο διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μικρών και των μεγάλων. Μέσω του παιδικού περιβάλλοντος, τα παιδιά μπορούν να παίξουν παιχνίδια, να διαβάσουν βιβλία, να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο, και να μελετήσουν. Από το android περιβάλλον, οι ενήλικοι χρήστες μπορούν με τη φωνή τους να στείλουν email μέσω της εφαρμογής Talk&Email, να σερφάρουν στο internet, να ακούσουν μουσική, να ποστάρουν και να κάνουν comments στο Facebook μέσω της εφαρμογής Talk&Post.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.germanos.gr.

v