Ξενώνες για οικογενειακές εξορμήσεις έως 50 ευρώ

Ξενώνες για οικογενειακές εξορμήσεις έως 50 ευρώ

Το τέλος του φθινοπώρου είναι ιδανική περίοδος για να ετοιμάσετε μια μίνι απόδραση το Σαββατοκύριακο με την οικογένεια σας σε γραφικά χωριά και ωραίες πόλεις της χώρας μας. Οικονομικά ξενοδοχεία και ξενώνες μέσα στην φύση σας υπόσχονται ότι θα χαλαρώσετε και θα περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας σε ονειρικά τοπία. Εμείς συγκεντρώσαμε πέντε προορισμούς που μπορείτε να επισκεφθείτε με λιγότερα από 50 ευρώ.

Ξενώνας Ρούσης - Πήλιο, Ζαγορά

Τηλ: 24260-23407

Στο βουνό των Κενταύρων, δίπλα σε ένα ποταμάκι βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας Ρούσης με απεριόριστη θέα στο βουνό και την θάλασσα. Το πηλιορείτικο ύφος του είναι φανερό στην επιλογή της διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε την ονειρεμένη θέα του ηλιοβασιλέματος. Ακόμη, τις ημέρες της διαμονής σας μπορείτε να οργανώσετε μια πεζοπορία στην όμορφη φύση του Πηλίου, στα δάση με τις καστανιές και στο χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται 20 χλμ. μακριά.

Δίκλινο δωμάτιο (διπλό + κούνια) στα 38 ευρώ χωρίς πρωινό.

Τρίκλινο δωμάτιο (διπλό + μονό) στα 45 ευρώ χωρίς πρωινό.

Ξενοδοχείο Κούρος - Δελφοί

Τηλ: 22650-82473-4

Στους πρόποδες του Παρνασσού βρίσκεται το παραδοσιακό ξενοδοχείο Κούρος με το εκπληκτικό roof garden με θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια του υπόσχονται να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Στην αίθουσα πρωινού μπορείτε να γευθείτε τοπικές παραδοσιακές γεύσεις σε μπουφέ ευρωπαϊκού τύπου. Παράλληλα μπορείτε να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο που βρίσκονται στα 500 μ., την κοσμοπολίτικη Αράχωβα σε μόλις 8χλμ αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού σε 25 χλμ.

Τρίκλινο (3μονά+κούνια ή διπλό+μονό+κούνια) στα 45 ευρώ χωρίς πρωινό.

Εάν θέλετε μπορεί να προστεθεί και επιπλέον κρεβάτι με χρέωση 10 ευρώ.

Ξενοδοχείο Γαλήνη - Καρπενήσι

Τηλ: 22370-22914

Στο ξενοδοχείο Γαλήνη που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Καρπενησίου θα μάθετε τι σημαίνει ζεστή και οικογενειακή φιλοξενία. Απλά, λιτά δωμάτια με μαγευτική θέα στην πόλη και τα γύρω βουνά. Το πρωινό τους ειλικρινά θα σας εντυπωσιάσει με χειροποίητες πίτες και μαρμελάδες, ντόπιο μέλι, τυριά και αλλαντικά της περιοχής, σπιτικό κέικ, αλλά και τσάι από το Βελούχι. Έχοντας το ως ορμητήριο μπορείτε να επισκεφθείτε την Παναγία την Προυσιώτισσα, το φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς έξω από το χωριό Προυσσός, αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο του Βελουχίου που απέχει μόλις 10 χλμ.

Τρίκλινο (3 μονά κρεβάτια + κούνια) στα 40 ευρώ με πρωινό.

Ξενοδοχείο Ασπασία - Ναύπλιο, Λευκάκια

Τηλ: 27520-61183

Σε μια κατάφυτη έκταση μόλις 5 χλμ. από το γραφικό Ναύπλιο είναι χτισμένο το ξενοδοχείο Ασπασία. Κομψά διακοσμημένα δωμάτια σε απαλούς τόνους με μπαλκόνι και εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Η ήσυχη τοποθεσία είναι ιδανική για ξεκούραση και χαλάρωση μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Εάν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε το κάστρο του Παλαμηδίου για να απολαύσετε την θέα της πόλης από ψηλά, όπως και τα στενά σοκάκια με την πληθώρα καταστημάτων στο κέντρο του Ναυπλίου. Μπορείτε να συνδυάσετε και μια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και το μουσείο σε απόσταση 25 χλμ. από την πόλη.

Δίκλινο δωμάτιο (διπλό + κούνια) στα 40 ευρώ χωρίς πρωινό. Εάν θέλετε και πρωινό πηγαίνει στα 50 ευρώ.

Λίθος- Καλάβρυτα, Πριόλιθος

Τηλ: 2692022768

Περιτριγυρισμένο από ψηλά βουνά στην κοιλάδα του Βουραϊκού ποταμού και σε υψόμετρο 800 μέτρων συναντάμε το χωριό Πριόλιθο και το ξενοδοχείο Λίθος. Προσφέρει όμορφα στούντιο και διαμερίσματα με τζάκι, ξύλινη οροφή, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δική τους αυλή. Θα απολαύσετε παραδοσιακό πρωινό με ζυμωτό ψωμί, λουκουμάδες, τηγανόψωμα και χειροποίητες πίτες. Για όσους επιθυμούν το ξενοδοχείο διαθέτει και εστιατόριο με τοπικές σπεσιαλιτέ. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε τα Καλάβρυτα που απέχουν 12 χλμ και να κάνετε μια βόλτα στην πόλη για να γευθείτε τις γεύσεις της περιοχής, όπως και το χιονοδρομικό του Χελμού. Ακόμη, δεν θα πρέπει να χάσετε την όμορφη διαδρομή με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο.

Τρίκλινο με τζάκι (διπλό +μονό) στα 50 ευρώ με πρωινό.

*Οι τιμές αφορούν τον μήνα Νοέμβριο και για μία διανυκτέρευση.

v