Κερδίστε υπέροχα δώρα για μαμάδες και μωρά από το Lovely Hug

Κερδίστε υπέροχα δώρα για μαμάδες και μωρά από το Lovely Hug

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Lovely Hug προσφέρει σε 3 τυχερές αναγνώστριες του Mama365 από ένα υπέροχο δώρο για εκείνες και το μωρό τους: Ένα υφασμάτινο κάθισμα, ένα οργανωτικό τσαντάκι για την αλλαγή του μωρού και μία ποδιά θηλασμού. Για να τα κάνετε δικά σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα Διαγωνισμού. Δείτε τους νικητές.

Οι νικητές

Ευαγγελία Γιαννούλη

Γεωργία Μαρκάκη

Σωτηράκη Σοφία

Το Lovely Hug

To ηλεκτρονικό κατάστημα Lovely♥Hug.gr είναι μια υπέροχη αγκαλιά για την έγκυο, τη νέα μητέρα, τα βρέφη και τα μικρά παιδιά! Μια αγκαλιά γεμάτη με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, με τα πιο κατάλληλα και φιλικά υλικά!

Το "Lovely♥Hug.gr" είναι μια επιχείρηση που δείχνει την ευαισθησία του προς τη μητρότητα και κατ επέκταση τη νέα μητέρα και το μωρό της στηρίζοντάς την με διάφορες δράσεις.

Στο "Lovely♥Hug.gr" θα βρείτε έξυπνα και χρηστικά προϊόντα όπως είναι τα καινοτόμα προστατευτικά για την κούνια του μωρού, τα μαξιλάρια και οι ποδιές θηλασμού, οι μάρσιποι αγκαλιάς (ringsling), λευκά είδη, είδη για τη βόλτα του μωρού καθώς και πολλά άλλα αξεσουάρ για τη μαμά και το μωρό της.

Το"Lovely♥Hug.gr" λοιπόν όχι τυχαία επέλεξε τη γιορτή της μητέρας (11 Μαίου 2014) για να ανοίξει την αγκαλιά του καθώς έχει προτεραιότητα με τα προϊόντα του να βρίσκει λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες της νέας μητέρας και την προστασία του μωρού της!

Τα δώρα του Lovely Hug

Υφασμάτινο κάθισμα "Lovely♥Hug" αξίας 24€ -μάθετε περισσότερα εδώ.

Οργανωτικό τσαντάκι "Lovely♥Hug" για την αλλαγή του μωρού αξίας 25€ -μάθετε περισσότερα εδώ.

Ποδιά θηλασμού "Lovely♥Hug" αξίας 29€ -μάθετε περισσότερα εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το Lovely Hug εδώ και μέσω της σελίδας του στο Facebook.

v