Οι νικητές
Βίκυ Καλούσιου
Δημήτρης Λιακόπουλος
Κωστής Κουτρούμπας
Δήμητρα Κουπαρίτσα
Βασιλική Κάτσιου
Attica Carnival Kingdom στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ
Το Attika Carnival Kingdom, μετά την περσινή του επιτυχία ως το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό πάρκο της Αθήνας, φέτος επιστρέφει «δριμύτερο» και ανανεωμένο και φιλοξενείται για πρώτη φορά στο Λούνα Παρκ ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ στο Μαρούσι.
Από τις 14 έως τις 23 Φεβρουαρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή αλλά και την Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή στις 14, 15, 21, 22 και 23/2 στήνουμε το πιο τρελό καρναβαλοπάρτι, στην πιο φανταστική παιχνιδοχορευτικοτρελοχώρα!
Καλούμε τους μικρούς μας φίλους να ντυθούν, να στολιστούν, να βαφτούν και να έρθουν να χορέψουν με τρέλα, να παρτάρουν ΚΑΙ να ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ με τα ατρόμητα Χελωνονιντζάκια, Leonardo & Donatello, και τις πολυλατρεμένες κούκλες LALALOOPSY.

Οι αυθεντικές μασκότ θα βρίσκονται στα Αηδονάκια τα Σάββατα, 14 και 21/2, τις Κυριακές 15 και 22/2 καθώς και την Καθαρά Δευτέρα 23/2. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εμφανίσεων τους:
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου: 12:00 – 15:00
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου: 15:00 – 18:00
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου: 18:00 – 21:00
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου: 12:00 – 15:00 & 17:00 – 20:00
Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου: 12:00 – 15:00
Και όχι μόνο...
ατέλειωτο παιχνίδι περιμένει τους μικρούς μας φίλους, με περισσότερα από 20 παιχνίδια, τoυ κλασικού Λούνα Παρκ αλλά και δράσης, όπως: πανοραμική Ρόδα, Συγκρουόμενα, Καρουσέλ, Τρένο, Car-Race, Safari, Mini roller-coaster, Wipe Out, Φουσκωτό Κάστρο, Indoor Παιδότοπος (Εσωτερικός), Venture River, Τραμπολίνο, Spider, Αναρρίχηση, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Ψάρεμα, Σκοποβολή, Ιππόδρομος, 7D Cinema και πολλά άλλα.
Εξάλλου, όλοι, γονείς και παιδιά, θα ζήσουν το κέφι και την ατμόσφαιρα αποκριάτικων πάρτι με:
- DJs που θα παίζουν μουσική
- Διαγωνισμούς χορού και στολής,
- ζούμπα
- face painting
- μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι
- και παιχνίδι με το κλασσικό γαϊτανάκι
Το Attica Carnival Kingdom θα λειτουργήσει στα Αηδονάκια από 14 Φεβρουαρίου και έως 23 Φεβρουαρίου. Σάββατα, Κυριακές και Καθαρά Δευτέρα, από τις 10.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ.
Φυσικά τα Αηδονάκια είναι ανοικτά καθημερινά, από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.
Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη.
Οι τιμές είναι:
All Day Fun Pass 15 ευρώ για όλα τα παιχνίδια – εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα καθώς και τα συγκρουόμενα.
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 2,5 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 61 96 948 & - 941.
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο www.AttikaCarnivalKingdom.gr και στην σελίδα του Attika Carnival Kingdom στο Facebook.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 22:00
Σάββατο και Κυριακή: 10:00 - 22:00









