«Πώς εξασφαλίσαμε ότι θα κάνουμε κορίτσι»: Το ζευγάρι που ...βρήκε τον τρόπο!

«Πώς εξασφαλίσαμε ότι θα κάνουμε κορίτσι»: Το ζευγάρι που ...βρήκε τον τρόπο!

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε κόρη; Η πλειοψηφία των επιστημόνων θα σας πει ότι το φύλο του μωρού είναι καθαρά θέμα τύχης. Υπάρχει, όμως, μία τεχνική, ονόματι Μέθοδος Shettles, την οποία, όπως υποστηρίζουν, εφάρμοσαν ο Mark και η Hannah Lawrie και απέκτησαν το πολυπόθητο κοριτσάκι τους! Μάθετε περισσότερα...

Η οικογένεια Lawrie δεν είχε αποκτήσει κορίτσι από το 1809, γι'αυτό όταν ο Mark παντρεύτηκε την Hannah την προειδοποίησε ότι πιθανότητα θα αποκτούσαν αγόρι –ο ίδιος έχει ήδη 2 γιους από προηγούμενο γάμο του.
Παρόλο που η Hannah κατάλαβε ότι αυτό θα ήταν μάλλον απίθανο, ήλπιζε πάντως το παιδί που θα κάνει με τον Mark να είναι κορίτσι. Τελικά, το πρώτο τους παιδί ήταν αγόρι.

H Hannah, όμως, η οποία είναι μαία, δεν το έβαλε κάτω και πήρε απόφαση πως το δεύτερο παιδί της θα ήταν κορίτσι. Έκανε, λοιπόν, όση έρευνα μπορούσε για να αυξήσει τις πιθανότητες να αποκτήσει κόρη και έτσι ανακάλυψε την Μέθοδο Shettles, μία θεωρία που λέει ότι η χρονική στιγμή της σύλληψης μπορεί να βοηθήσει στον καθορισμό του φύλου του μωρού.

Η θεωρία βασίζεται στο γεγονός ότι το «ανδρικό» σπέρμα κολυμπά ταχύτερα αλλά δεν ζει τόσο πολύ, ενώ το «θηλυκό» σπέρμα κολυμπά πιο αργά αλλά ζει περισσότερο μέσα στη μήτρα.

Έτσι, το ζευγάρι που θέλει να αποκτήσει κορίτσι θα πρέπει να κάνει σεξ ακριβώς πριν την ωορρηξία της γυναίκας, ώστε το σπέρμα που κουβαλά το θηλυκό «Χ» χρωμόσωμα να είναι και αυτό που θα καταφέρει να φτάσει στο ωάριο.

Η Hannah λέει ότι εκείνη και ο Mark ξεκίνησαν να κάνουν σεξ δύο με τρεις μέρες πριν την ωορρηξία, για να δοκιμάσουν κατά πόσο η θεωρία αυτή θα έβγαινε σωστή.

Όταν η Hannah έμαθε τελικά ότι είναι έγκυος, δεν ήταν βέβαιη ότι θα αποκτήσει κόρη, όμως ο υπέρηχος που έκανε στις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης έκρυβε για εκείνη και τον Mark μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Τον περασμένο Οκτώβρη το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη του κόρη, τη Myla και την πρώτη γυναίκα Lawrie από το 1809 μέχρι σήμερα!

Να τους ζήσει!

Πηγή: parentdish

v