Οι 8 πιο ενοχλητικές συνήθειες των ανδρών!

Οι 8 πιο ενοχλητικές συνήθειες των ανδρών!

Οι γενικεύσεις δεν είναι καλές. Δεν είναι "όλοι οι άνδρες γουρούνια" -όλοι οι άνδρες δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από άνδρες. Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως, όταν πρόκειται για τις μικρές, καθημερινές, εκνευριστικές τους συνήθειες μια σύμπνοια χαρακτηρίζει τις γυναίκες-συγκατοίκους τους. Εμείς συγκεντρώσαμε οκτώ απ' τους λόγους που ένας άνδρας μπορεί να σας κάνει έξω φρενών. Νιώστε άνετα να συμπληρώσετε τη... λίστα της οργής με δικά σας παραδείγματα.

Πιστεύει ότι το χαρτί υγείας αλλάζει μόνο του

Η φύση σας καλεί -και είναι επείγον. Επομένως οδεύετε με βήμα ταχύ προς την τουαλέτα. Μπαίνετε, κάθεστε, κάνετε τη βρωμοδουλειά, απλώνετε το δεξί χέρι προς τη γνώριμη θέση του χαρτιού υγείας και πιάνετε το χάρτινο ρολό. Άδειο. Σ’ αυτό το σημείο πρέπει: α) να ανασηκωθείτε προσεκτικά, β) να ψαχουλέψετε μουρμουρίζοντας κατάρες για ένα καινούριο χαρτί υγείας, γ)να χάσετε όλη σας την αξιοπρέπεια μπαίνοντας σ’ αυτή τη διαδικασία με το παντελόνι κατεβασμένο και τα νεύρα να σας σπάνε τα μηνίγγια.

Δεν μπορεί να βρει ούτε ένα αντικείμενο μόνος του

«Αγάπη μου, ξέρεις πού είναι οι χαρτοπετσέτες;». Ξέρετε. Επειδή από την πρώτη μέρα που μείνατε μαζί, οι χαρτοπετσέτες είναι στο ράφι πάνω από τον απορροφητήρα, πίσω από το αλατοπίπερο. Δέκα χρόνια μετά, δεν άλλαξε τίποτα. Ούτε η απόλυτη άγνοιά του για το πού βρίσκεται τι. Αν τον δολοφονήσετε, επικαλεστείτε τέτοια περιστατικά στο δικαστήριο. Eγγυημένη δικαίωση.

Ακούει τα μισά απ’ αυτά που λέτε

Επιτέλους βρίσκετε λίγο χρόνο για τους δυο σας και εσείς, πολύ λογικά, δράττετε τη λαμπρή ευκαιρία να μοιραστείτε όσα σας απασχολούν: Η τράπεζα τηλεφώνησε δύο φορές και η υπάλληλος σας μίλησε με αγένεια/ ο μικρός πήρε πάλι 12 στη Βιολογία/ έχετε πάρει 3,4 κιλά και δεν μπορείτε να τα χάσετε/ είστε βαθιά προβληματισμένη για το ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού και της αντιμετώπισής του/ νιώθετε ότι πνίγεστε και γι’ αυτό βρίσκετε καταφύγιο στο φαγητό.«Τι; Φαγητό; Ναι, βάλε. Πείνασα.». 

Δεν αρκεί να έχεις στόχους, πρέπει να ξέρεις και σημάδι (στην τουαλέτα)

 

Απ’ αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο βασιλιάς των γυναικείων παραπόνων απέναντι στους συντρόφους τους. Για λόγους που ακόμη διερευνώνται, το να έχει κανείς πέος σημαίνει ότι πρέπει να στοχεύσει το ταβάνι όταν πηγαίνει στην τουαλέτα. Ωστόσο, ας είναι. Όλοι έχουν τα βίτσια τους –ας στοχεύσει και το βασιλικό της γειτόνισσας στο απέναντι μπαλκόνι αν έτσι νιώθει. Γιατί όμως δεν καθαρίζει μετά; Ή ακόμη χειρότερα: γιατί δεν τραβά το καζανάκι;

Ποδόσφαιρο: η πρώτη του αγάπη και παντοτινή

Ο αντιβασιλέας των γυναικείων παραπόνων: Η αφοσίωση των ανδρών στα σπορ. Αν και έχει μια περίεργη γοητεία η πρωτόγονη αγάπη που δείχνουν οι άνδρες στην ομάδα τους, συχνά το «σήμερα παίζει η ομαδάρα» ακούγεται από εκνευριστικό έως εφιαλτικό. Καλώς να παίξει και κάλλιστα να κερδίσει η ομαδάρα μας, αλλά ποιος θα πάει τη μικρή μπαλέτο; Ποιος θα μαζέψει το μικρό αυθαίρετο από κουτιά πίτσας που θα ορθωθεί στο τραπέζι του σαλονιού; Ποιος θα κάτσει μαζί σας να πείτε μια ρημαδο-κουβέντα όταν τα παιδιά πάνε για ύπνο;

Είναι ένα κινούμενο αντι-καθαριστικό

Το δίκαιο μοίρασμα των εργασιών ενός νοικοκυριού μεταξύ του ζευγαριού είναι συνήθεια που σπανίζει στη μικρή μας χώρα. Αυτό μεταφράζεται ως εξής:

-Το πιάτο του θα μείνει στο τραπέζι μέχρι τα αποφάγια να γεννήσουν σκουλήκια.

-Η συσκευασία απ΄το gadget που αγόρασε πρέπει να βρει μόνη το δρόμο προς τα σκουπίδια.

-Τα σκουπίδια πρέπει να βρουν μόνα τους το δρόμο προς τον κάδο της γειτονιάς.

-Τα βρώμικα πόδια του θα λερώσουν τα μοσχομυριστά σας σεντόνια.

-Το πιγκάλ (κομψή ονομασία του βουρτσακίου της τουαλέτας) δεν είναι φίλος του.

-Νομίζει πως είναι ο Κοντορεβυθούλης: αφήνει τα ψιχουλάκια απ’ το σνακ που καταβρόχθισε να πέσουν παντού για να μην χάσει το δρόμο του (;).

Όταν επιστρέψει σπίτι, ο καλύτερός του φίλος είναι το κινητό/λάπτοπ/tablet

Τι κι αν έχετε να ανταλλάξετε δυο λόγια από την προηγούμενη; Όταν επιστρέψει, θα φάει (αλίμονο!) και θα στρογγυλοκαθίσει σε μια πολυθρόνα αγκαλιά με τον κολλητό του –το tablet. Όσο εσείς θα δίνετε μικρές μάχες με το φαγητό που κινδυνεύει να κολλήσει και με τα παιδιά που ζωγραφίζουν το χαλί με κηρομπογιές, εκείνος ενημερώνεται για την πολιτική και τα αθλητικά, ώστε να μπορέσει με την άνεσή του να σας κατηγορήσει όταν χρειαστεί: "Δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στον κόσμο!". 

«Κάνε ησυχία» σημαίνει «Κάνε όσο περισσότερο θόρυβο μπορείς»

Για κάποιο μυστηριώδη λόγο, οι άνδρες συνήθως έχουν πολύ κακή σχέση με την ησυχία. Τα παιδιά μόλις κοιμήθηκαν (τρία παραμύθια μετά) και εσείς μόλις βολευτήκατε στον καναπέ σας. Τότε, ο σύζυγος κεφάτος επιστρέφει σπίτι και κάνει την είσοδό του πανηγυρική! Φωνάζει «Αγάπη μου! Γύρισα!», σκουντουφλάει σε αντικείμενα ή κοπανάει πόρτες και μετά, με αφοπλιστική γλυκύτητα στο βλέμμα λέει «Συγγνώμη. Δεν το κατάλαβα ότι τα έβαλες για ύπνο!». Κι όμως, του το είπατε στο τηλέφωνο είκοσι λεπτά πριν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v