Κερδίστε 10 σετ αντηλιακών από την La Roche-Posay!

Κερδίστε 10 σετ αντηλιακών από την La Roche-Posay!

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 10 σετ αντηλιακών για τη μαμά και το μωρό από την La Roche-Posay. ΠΡΟΣΟΧΗ: Γράψτε την πλήρη διεύθυνσή σας και ένα τηλέφωνο στην θέση ΣΧΟΛΙΑ της φόρμας διαγωνισμού, για να σας αποσταλεί το δώρο σας εντελώς δωρεάν. Δείτε τους νικητές:

Οι νικητές

Βίκυ Συρρή

Φλώρα Γεράρδη

Ευαγγελία Καλλιγέρη

Χρύσα Ψαρικίδου

Ελεωνόρα Χατζηπολυχρόνη

Στέλλα Αποστόλου

Φωτεινή Αναστασιάδου

Μπαστούνη-Μπαχούμη Ελένη

Κωνσταντίνος Μπακογιάννης

Ευαγγελία Δίκαρου

 

Γνωρίστε τα νέα αντηλιακά της La Roche-Posay

NΕΑ ANTHELIOS UNIFIANT SPF 50

Η La Roche-Posay ενσωματώνει για 1η φορά την τεχνολογία BLUR οπτικής διόρθωσης σε μια αντηλιακή φροντίδα υψηλής προστασίας.

Η καινοτόμα τεχνολογία του ANTHELIOS UNIFIANT SPF 50 δρα άμεσα στο δέρμα προσφέροντας άμεση οπτική διόρθωση, λείανση και ομοιόμορφη όψη. Η ANTHELIOS UNIFIANT, προσφέρει υψηλή προστασία από τη UVB/UVA ακτινοβολία, με δείκτη προστασίας από τις UVB: SPF 50 και από τις UVA: PPD 21, προστασία πιο υψηλή σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η αέρινη υφή mousse, σχεδιασμένη σε άνυδρη βάση, λιώνει στην επαφή με το δέρμα προσφέροντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα:
- Άμεσα γεμίζει τις πτυχώσεις και σβήνει τις ατέλειες, μειώνει την όψη των πόρων και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
- Δημιουργεί μια λεία και ομοιόμορφη όψη. Το αποτέλεσμα είναι ματ και απαλό σαν πούδρας, ενώ η χροιά του δέρματος δίνει την αίσθηση πως έχει μαυρίσει διακριτικά.

Χωρίς άρωμα. Χωρίς paraben. Φωτοσταθερό. Ανθεκτικό στο νερό. Δε δημιουργεί μαύρα στίγματα.

NΕΟ ANTHELIOS ΒΑΒΥ LOTION SPF 50+

Το δέρμα των βρεφών είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και εύθραυστο, δεν έχει αναπτύξει ακόμα την ικανότητα να αμύνεται στις εξωτερικές επιθέσεις και ούτε έχει εκτεθεί ποτέ στις ακτίνες UV. Οι παιδίατροι και δερματολόγοι είναι κάθετοι: τα βρέφη και παιδιά κάτω των 3 ετών δε θα πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο. Ακόμα και στη σκιά, η υπεριώδης ακτινοβολία αντανακλάται από το νερό, την άμμο και από το δάπεδο της παιδικής χαράς, γι' αυτό και τα παιδιά χρειάζονται καπέλο, μπλούζα και γυαλιά.

H La Roche-Posay, με πρωταρχικό πάντα στόχο την υψηλότερη προστασία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος, ακόμα και σε συνθήκες τυχαίας έκθεσης, δημιούργησε το νέο ANTHELIOS ΒΑΒΥ LOTION SPF 50+.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία 

Ξεκινούν να χρησιμοποιούν την αντηλιακή προστασία, από νωρίς την Άνοιξη στην πόλη, και συνεχίζουν μέχρι και το Φθινόπωρο. Με κίνητρο τους να προσφέρουν την υψηλότερη προστασία με συντριπτικό ποσοστό 98%, οι περισσότερες Ελληνίδες μητέρες επιλέγουν αντηλιακά με δείκτη προστασίας SPF 50+ και ταυτόχρονα, θέλοντας να διασφαλίσουν την ασφάλεια, το 97% αναζητά μια σύνθεση που να είναι δερματολογικά ελεγμένη.με τη La Roche-Posay στην Ελλάδα, οι μητέρες βρεφών και παιδιών φοβούνται αρκετά περισσότερο τον ήλιο και τους κινδύνους του σε ποσοστό 78% και γι' αυτό αναζητούν την απόλυτη προστασία και τη μέγιστη ασφάλεια για τα μωρά τους.

ΝΕΟ ANTHELIOS ΒΑΒΥ LOTION SPF 50+

Για να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του βρεφικού δέρματος, το Αnthelios Baby Lotion SPF 50+ προσφέρει βέλτιστη προστασία από τις ακτίνες UV, ακόμα και από τις μακρές UVA. Χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων ΜΕΧΟPLEX®, προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις UVΒ με δείκτη προστασίας SPF 50+, και από τις UVA με δείκτη PPD 39, που είναι 2 φορές υψηλότερη προστασία σε σχέση με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η σύνθεσή του έχει αναπτυχθεί ειδικά για το εύθραυστο βρεφικό δέρμα και είναι δοκιμασμένη κάτω από δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο, σε βρεφικό δέρμα με τάση ατοπίας. Είναι εμπλουτισμένη με Βούτυρο Καριτέ φυσικής προέλευσης που ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα, ενώ συγχρόνως ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό. Είναι κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα, είναι υποαλλεργική, χωρίς άρωμα, paraben και νανοσωματίδια, με εξαιρετικά μειωμένη συγκέντρωση οργανικών φίλτρων. Φυλάσσεται σε ειδική συσκευασία με αντλία που ελαχιστοποιεί την επαφή της σύνθεσης με εξωτερικούς παράγοντες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ανάγκες των γυναικών με βρέφη, η υφή κατά την εφαρμογή είναι ορατά λευκή με αποτέλεσμα να φαίνεται η ακριβής περιοχή όπου έχει εφαρμοστεί το προϊόν, ώστε να διασφαλίζεται η εφαρμογή του σε όλες τις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος.

v