Μητέρα βρήκε φωτογραφίες των παιδιών της σε πορνογραφικά sites!

Μητέρα βρήκε φωτογραφίες των παιδιών της σε πορνογραφικά sites!

Θα έπρεπε να είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των γονιών -η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το τονίζει ξανά και ξανά- όμως, δυστυχώς, φαίνεται πως ακόμα δεν είναι και η μαμά αυτή το συνειδητοποίησε με τον χειρότερο τρόπο. Ο λόγος για την Brittany Champagne, από την Ούτα της Αμερικής, η οποία συνήθιζε -όπως οι περισσότερες μαμάδες- να ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θεωρώντας πως δεν κάνει κάτι κακό. Όταν, όμως, είδε τις φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της και του 9 μηνών γιου της σε 11 (!) πορνογραφικά sites... έζησε έναν εφιάλτη!

Όπως η ίδια αναφέρει στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ανακάλυψε την κλοπή των φωτογραφιών της όταν είδε τυχαία έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος είχε φωτογραφίες της κόρης της, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα bisexual κορίτσι. Το έψαξε λίγο περισσότερο και σοκαρισμένη ανακάλυψε και φωτογραφίες του μικρού γιου της!

Το άτομο που είχε φτιάξει το ψεύτικο αυτό προφίλ, είχε κλέψει φωτογραφίες από το προφίλ της στο Facebook και τις ανέβασε σε δικό του λογαριασμό, σχετίζοντάς τις με πορνογραφικές ιστοσελίδες –ιστοσελίδες που προφανώς απευθύνονται σε παιδόφιλους!

Η ίδια ενημέρωσε τις Αρχές, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να καταδικαστεί ο ένοχος, αφού οι φωτογραφίες στο προφίλ της στο Facebook ήταν «Δημόσιες» (δεν είχε δηλαδή επιλέξει την σχετική ρύθμιση ώστε να τις βλέπουν μόνο οι φίλοι της).

Η ίδια πλέον ρύθμισε τον λογαριασμό της έτσι ώστε να βλέπουν ό,τι δημοσιεύει μόνο οι φίλοι της και αποφεύγει πλέον να ανεβάζει οποιαδήποτε φωτογραφία των παιδιών της στα social media.

Δείτε αναλυτικά την είδηση στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε εδώ γιατί δεν πρέπει να δημοσιεύετε ΤΙΠΟΤΑ για το παιδί σας στο Facebook και τι να κάνετε αν έχετε ήδη ποστάρει φωτογραφίες των παιδιών σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v