Κερδίστε 3 υπέροχα κολιέ με ημιπολύτιμους λίθους από το ROCKCANDY

Κερδίστε 3 υπέροχα κολιέ με ημιπολύτιμους λίθους από το ROCKCANDY

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και 3 νικήτριες από εσάς θα κερδίσουν από ένα υπέροχο και super trendy μακρύ κολιέ με ημιπολύτιμους λίθους αξίας 75€ το καθένα από την εταιρεία χειροποίητων κοσμημάτων ROCKCANDY. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και για να παραλάβετε το δώρο σας ταχυδρομικά, συμπληρώστε τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας στην θέση ΣΧΟΛΙΑ. Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού.

Οι νικητές:

Κρυστάλω Σταμάτη

Θοδωρής Αλεξανδρόπουλος

Μαρία Μαζωνάκη

 

Γνωρίστε τα αξεσουάρ ROCKCANDY και δείτε τα κολιέ

Οι δημιουργοί των κοσμημάτων του ROCKCANDY εμπνέονται από την ενέργεια της rock μουσικής, το ρομαντισμό της vintage κουλτούρας, τα φίλτρα του instagram και τη διάθεση για χαμόγελα, χρώμα και πάθος σε ό,τι κάνουν.

Η ιδέα του ROCKCANDY ξεκίνησε από μία παρέα από γυναίκες που τους άρεσε πάντα το στυλ, αλλά που δεν ακολουθούσαν πάντα τη μόδα και τις νέες τάσεις.

Τα αξεσουάρ ROCKCANDY απευθύνονται προς όλες όσες θέλουν, ακόμα και με ένα λευκό t-shirt, να προσθέσουν στην επαναλαμβανόμενη καθημερινότητά τους μία ευχάριστη πινελιά με έντονα ή παστέλ χρώματα, ημιπολύτιμες πέτρες γεμάτες ενέργεια, αλλά και σε όσες επιθυμούν να προσθέσουν στην ένδυσή τους περισσότερη κομψότητα. 

Το ROCKCANDY σας προσφέρει κοσμήματα σφραγισμένα με ένα κομμάτι του εαυτού σας. Κάθε γυναίκα νιώθει πριγκίπισσα ακόμη και μέσα σ' ένα jean, γι' αυτό και τα αξεσουάρ ROCKCANDY προορίζονται για όλες τις σύγχρονες γυναίκες, άσχετα από την ηλικία ή το προσωπικό στυλ της καθεμίας.

Τα αξεσουάρ είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά και αποτελούνται από ημιπολύτιμους λίθους όπως ο αμέθυστος, ο αχάτης, το lapis lazuli, η φεγγαρόπετρα, ο λαβραδορίτης, σε συνδυασμό με νήματα και έντονα επίχρυσα ή ασημένια στοιχεία.

Κάθε πέτρα που χρησιμοποιείται έχει το δικό της χρωματισμό και σχήμα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το κάθε ROCKCANDY κόσμημα είναι ξεχωριστό.


Μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα ROCKCANDY αξεσουάρ στο Facebook, στη σελίδα Rock Candy, και στο Instagram, #rock_candy_me. Εκεί μπορείτε να ζητήσετε και να εκπλαγείτε ευχάριστα με τις πρωτότυπες και ξεχωριστές συσκευασίες δώρου.Η νέα κολεξιόν ROCKCANDY για το καλοκαίρι υπόσχεται χρώμα, boho διάθεση και χαλαρό στυλ που ταιριάζει σε όλες τις στιγμές και πρόκειται να σφραγίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!

Πληροφορίες με μήνυμα στο inbox:

FB: Rock Candy
Instagram: #rock_candy_me
e-mail: [email protected]

v