10 καταστήματα μόνο για (μικρά) αγόρια

10 καταστήματα μόνο για (μικρά) αγόρια

Καλή ποιότητα χωρίς να πληρώσετε μια περιουσία; Εντοπίσαμε 10 παιδικά καταστήματα για αγόρια που συνδυάζουν και τα δύο, και ξεχωρίσαμε τα καλύτερα ρούχα για μικρούς κυρίους.

μόδα για αγόριαBaby Gap

Εξαιρετικής ποιότητας και σε casual γραμμές τα μωρουδιακά και παιδικά ρούχα Gap κερδίζουν τις εντυπώσεις των μαμάδων που θέλουν τα αγοράκια τους ντυμένα με τα πιο μοδάτα ρούχα.
Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Gap.
Τιμή t-shirt: 12 ευρώ.

 

 

μόδα για αγόριαZara

Επιλέγουμε τα Zara για τα δικά μας ρούχα, γιατί όχι και για το παιδί μας; Στη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων θα βρούμε ρούχα και αξεσουάρ για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 0 έως 14 ετών, σε πολύ λογικές τιμές.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων εδώ.
Τιμή μαγιό-μποξεράκι με χταπόδια: 7,95 ευρώ.

 

μόδα για αγόριαMini Raxevsky

Δημιουργημένα για μικρούς… πρίγκιπες, τα Mini Raxevsky δίνουν έμφαση στην κομψότητα και την καλή ποιότητα. Τα ρούχα και αξεσουάρ Mini Raxevsky απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 0 έως 14 ετών. Αξίζει αν αναφέρουμε ότι για καλοκαιρινές αγορές άνω των 50 ευρώ προσφέρεται έκπτωση -30%.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων εδώ.
Τιμή βερμούδας: 45 ευρώ.

 

μόδα για αγόριαGant Boys

Αν θέλετε ο γιος να ντύνεται σαν πραγματικό κολεγιόπαιδο, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα παιδικών ρούχων Gant όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ρούχων της δημοφιλούς αμερικανικής φίρμας, όπως πουκάμισα, τζάκετς, υφασμάτινα παντελόνια, βερμούδες, αλλά και ζώνες και καπελάκια.
Δείτε πού θα βρείτε τα παιδικά ρούχα Gant εδώ.
Τιμή πουκάμισου: Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη.

 

μόδα για αγόριαHappy Hippie

Αγαπάμε τα Happy Hippie γιατί η συλλογή των μπεμπέ ρούχων τους, παρόλο που είναι μικρή, είναι ανέμελη και ευκολοφόρετη, ενώ όλα τα είδη είναι χειροποίητα. Το σετ της φωτογραφίας, που αποτελείται από βαμβακερή πουκαμίσα και ασορτί bloomer, διατίθεται σε μπεζ χρώμα και σε μεγέθη που εσείς θα παραγγείλετε.
Περισσότερες πληροφορίες για την αγορά του σετ θα βρείτε εδώ.
Τιμή: 48 ευρώ.

 

μόδα για αγόριαIKKS

Αν δεν ήταν τόσο… τσιμπημένα, τα IKKS θα αποτελούσαν ίσως το αγαπημένο μας κατάστημα για παιδικά ρούχα. Η γαλλική φίρμα σχεδιάζει πολύ στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ τόσο για μεγάλους όσο και για παιδιά (από 0 έως 16 ετών), αλλά ιδιαίτερα στα αγορίστικα έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία…
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων.
Τιμή κασκέτου: 29 ευρώ.

 

μόδα για αγόριαMothercare

Για τα ευκολοφόρετα ρουχαλάκια του σπιτιού, για βολικά φορμάκια και σύνολα που μπορούν να φορεθούν στην βόλτα ή στην παραλία, τα Mothercare αποτελούν την ασφαλέστερη λύση.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων εδώ.
Τιμή σετ: 8,70 ευρώ.

 

 

μόδα για αγόριαPetit Bateau

Στα Petit Bateau θα βρείτε συλλογές παιδικών ρούχων, για παιδιά ηλικίας από 0 έως 12 ετών. Το χαρακτηριστικό τους είναι το casual, ανέμελο στιλ, ενώ όσες από εσάς τα έχετε δοκιμάσει θα έχετε παρατηρήσει ότι οι γραμμές τους απευθύνονται σε ψιλόλιγνα παιδάκια.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων εδώ.
Τιμή τζιν παντελονιού: 43,80 ευρώ.

μόδα για αγόριαUnited Colors of Benetton Kids

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω μία μαμά που δεν έχει αγοράσει κάποιο παιδικό ρούχο ή αξεσουάρ από τα Benetton. Η εταιρία, με την τεράστια παράδοση στα είδη ένδυσης έχει πάντα μία ασφαλή πρόταση τόσο για το αγορίστικο όσο και για το κοριτσίστικο ντύσιμο, σε λογικές τιμές.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Benetton εδώ.
Τιμή σετ: Περί τα 30 ευρώ.

 

μόδα για αγόριαH&M

Φυσικά, από την λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα H&M, αφού εκεί σπεύδουμε πάντα όταν αναζητάμε άνετα, καθημερινά ρούχα για τα πιτσιρίκια μας, για τα οποία δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων.
Τιμή για το φορμάκι: 4,95 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v