Κερδίστε παιδικά ρούχα από οργανικό βαμβάκι από την KEEN

Κερδίστε παιδικά ρούχα από οργανικό βαμβάκι από την KEEN

Η Ελληνική Εταιρεία ΚΕΕΝ κατασκευάζει παιδικά ρούχα από οργανικό βαμβάκι σε πολύ προσιτές τιμές. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και ένας τυχερός αναγνώστης ή μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσουν μία πλήρη εμφάνιση (μπλούζα, παντελόνι και ζακέτα) παιδικών οργανικών ρούχων αξίας 120€ από την KEEN. Δείτε τη νικήτρια του διαγωνισμού.

H νικήτρια:

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΦΙΚΙΩΤΗ

Λίγα λόγια για την KEEN

H KEEN είναι μία πρωτοποριακή Ελληνική Εταιρεία που όχι απλώς κατασκευάζει απίστευτα όμορφα ρούχα από οργανικό βαμβάκι για παιδιά αλλά δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μαμά να ντύσει το παιδί της οργανικά, προσφέροντας έκπτωση για πακέτα 3 και άνω ρούχων.

Η ιδέα της ΚΕΕΝ ξεκίνησε από την παραδοχή ότι τα ρούχα σήμερα, με τη μαζική παραγωγή και τις αδιευκρίνιστες συνθήκες που παράγονται, φέρουν ουσίες που είναι δυνατόν να βλάψουν την υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού. Το οργανικό βαμβάκι είναι μία σίγουρη λύση, που δυστυχώς κοστίζει, έτσι προέκυψε η ιδέα των πακέτων ρούχων που επιτρέπουν στο παιδί να ντύνεται κάθε μέρα οργανικά, χωρίς να βαρύνεται υπερβολικά ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Οι αγορές γίνονται online και τα μεταφορικά είναι πάντα δωρεάν!

Έτσι, για αγορές:

1-3 ρούχων η έκπτωση που δίνεται είναι 15%

4-6 ρούχων η έκπτωση που δίνεται είναι 20% και για αγορές

7 και άνω ρούχων η έκπτωση που δίνεται είναι 30%.

Ένα μπλουζάκι, για παράδειγμα, αρχικής αξίας 28.90 ευρώ, το αγοράζετε 24.5 ευρώ, ενώ ενα πακέτο με 7 ρούχα όπως 2 παντελόνια, 4 μπλούζες, 1 φούτερ, σας έρχεται 165 από 236 ευρώ και έχετε σχεδόν όλα τα ρούχα του παιδιού για το χειμώνα και -κυρίως- οργανικά ντυμένο.

Τα ρούχα της Εταιρείας

Τα ρούχα της ΚΕΕΝ έχουν λιτές γραμμές, όμορφα χρώματα, μοντέρνα σχέδια και μία αφή οργανικού βαμβακιού τόσο απαλή ...που πραγματικά σας κακομαθαίνει. Είναι απόλυτα ελεγμένα, από 100% οργανικό βαμβάκι Ελληνικής κατασκευής, χωρίς αζωχρώματα, φορμαλδεϋδη, φαινοφθαινόλες, αλλεργιογόνες και καρκινογόνες ουσίες. 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΚΕΕΝ και την σελίδα της στο Facebook και δείτε εδώ την φθινοπωρινή της κολεξιόν για να διαλέξετε το δώρο σας!

v