10 πράγματα που μισούν οι γυναίκες στους άντρες

10 πράγματα που μισούν οι γυναίκες στους άντρες

Δεν λένε ποτέ πώς νιώθουν, προτιμούν να βλέπουν ποδόσφαιρο με τους φίλους τους από μία ρομαντική έξοδο και κάνουν τα «στραβά μάτια» όταν κάποιος από τους δύο πρέπει να πλύνει τα πιάτα. Αυτά είναι τα 10 αντρικά χαρακτηριστικά που κάνουν έξω φρενών τις γυναίκες.

1. Δεν εκδηλώνονται

Οι γυναίκες είναι πιο κοινωνικές και δεν διστάζουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Για τους άντρες, όμως, η εκδήλωση των συναισθημάτων είναι ένδειξη αδυναμίας, και δεν θα το κάνουν ποτέ παρά μόνο ύστερα από αφόρητη πίεση.

2. Δεν μιλούν για τη σχέση

Οι γυναίκες θέλουν να γνωρίζουν ότι η σχέση τους προχωράει. Ο σύντροφός τους, από την άλλη, αποφεύγει  οποιαδήποτε αναφορά στο κοινό παρόν και μέλλον. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα, κάθε φορά που μία γυναίκα ξεκινά μία σχετική συζήτηση, καταλήγει να κατηγορείται για… γκρίνια.

3. Δεν δίνουν προσοχή

Για κάθε γυναίκα, είναι σημαντικό να αισθάνεται ξεχωριστή. Και καμία γυναίκα δεν αισθάνεται ξεχωριστή όταν ο σύντροφός της την αγνοεί για να δει ποδόσφαιρο, ούτε όταν της λέει «σ’ αγαπώ» για να αλλάξει θέμα το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο.

4. Οι κολλητοί του

Μιλάει στο τηλέφωνο ασταμάτητα, εξαφανίζεται για ώρες χωρίς να δώσει ίχνη ζωής. Όχι, δεν υπάρχει κάποια άλλη. Υπάρχουν, όμως, οι κολλητοί του οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί για τα καλά, όχι μόνο στη δική του αλλά πλέον και στη δική σας ζωή.

5. Ψέματα & φτηνές δικαιολογίες

Για να ξεφύγουν από τη δύσκολη θέση, λένε ψέματα και μάλιστα τόσο προφανή, που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την γλιτώσουν. Δεν είναι πολύ εκνευριστικό;

6. Καθαριότητα

Όχι μόνο έχουν πλήρη άγνοια των κανόνων υγιεινής, επιπλέον δεν έχουν και καμία πρόθεση να βοηθήσουν στις δουλειές του σπιτιού.

7. Παρελθόν

Ποτέ καμία γυναίκα δεν θα καταλάβει πώς είναι δυνατόν να μιλάει ακόμη στο τηλέφωνο με την πρώην του και να μην «τρέχει» τίποτα.

8. Μαμάκιας

Δεν κάνει τίποτα χωρίς να πάρει την έγκριση της μαμάς του και μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο. Αλλά, ως γνωστόν, δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία... 

9. Ό,τι θες εσύ

Καμία δεν θέλει να τα έχει με ένα… χαλάκι. Μπορεί η σύγχρονη γυναίκα να αποφασίζει για τον εαυτό της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει κάποιες φορές να παίρνει την πρωτοβουλία ο σύντροφός της.

10. Ανασφάλεια

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει ένας ζηλιάρης άντρας, που ελέγχει συνεχώς τις κινήσεις τους και τις καταπιέζει, αφού κάτι τέτοιο δείχνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση. Δεδομένου, όμως, ότι δεν την θεωρεί δεδομένη.

v