7 απίστευτες ιστορίες τοκετών

7 απίστευτες ιστορίες τοκετών

Οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν το θαύμα της φύσης και την χαρά του τοκετού στην άνεση του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να τις παρακολουθούν και τις νοσοκόμες να είναι συνεχώς δίπλα τους. Κάποιες, όμως, δεν είχαν την ίδια τύχη. Είτε από σφάλμα των γιατρών είτε από τη «βιασύνη» του μωρού, αναγκάστηκαν να γεννήσουν σε αντίξοες συνθήκες. Άλλες πάλι μπορεί να μην ήξεραν καν ότι περιμένουν παιδί! Δείτε και θα καταλάβετε πόσο τυχερή ήσαστε που είχατε την βοήθεια συνανθρώπων σας.

Μωρό γεννιέται στα... σύννεφα!

Η Aida Alamillo βρισκόταν σε πτήση που ξεκίνησε από τις Φιλιπίννες και κατέληγε στο Σαν Φρανσίσκο, μετά από την σχετική «άδεια» που είχε πάρει από τον γιατρό της για το αν μπορούσε να πετάξει. Πέντε ώρες, όμως, προτού προσγειωθεί το αεροπλάνο, οι πόνοι της γέννας έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση. Τελικά, πέντε αεροσυνοδοί και τρεις νοσοκόμες της πτήσης βοήθησαν την 41χρονη γυναίκα να φέρει στον κόσμο το παιδί της σε μόλις δεκαπέντε λεπτά! Φυσικά, οι γιατροί την περίμεναν έξω από το αεροπλάνο με το που έφτασε στην Αμερική για να περιθάλψουν την ίδια και το μωρό . Σίγουρα, πρόκειται για μία αξέχαστη εμπειρία, όχι μόνο για την Aida αλλά και για το πλήρωμα και τους υπόλοιπους επιβάτες του αεροπλάνου...

«Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος»

Η Jennifer West ξύπνησε ένα πρωί με έντονους πόνους στο στομάχι και την μέση. Καθώς, όμως, η κατάσταση γινόταν ανυπόφορη, ο άντρας της αποφάσισε ότι έπρεπε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Εκεί, το ζευγάρι έμαθε ότι θα γίνουν γονείς, και μάλιστα άμεσα! Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η περίοδος της Jennifer δεν είχε σταματήσει καθόλου αυτό το διάστημα και έτσι η κοπέλα έμεινε εμβρόντητη μόλις ο γιατρός της ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα. Και έτσι, μετά από λίγες ώρες, η Jennifer απέκτησε τον πρώτο της γιο. Μάλλον το ζευγάρι έπρεπε να τρέξει γρήγορα στο κατάστημα με τα μωρουδιακά!

Γυναίκα γεννάει αφού έχει πυροβοληθεί 

Η 22χρονη Latoya Bowman - έγκυος εννέα μηνών- γυρνώντας σπίτι μετά από έξοδο με τον φίλο της, δέχτηκε επίθεση από δύο άντρες στο γκαράζ του σπιτιού της. Οι ύποπτοι τής έκλεισαν το στόμα με ταινία, την έδεσαν και την εξανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητό τους. Εκεί, την περιέλουσαν με βενζίνη και κυριολεκτικά της έβαλαν φωτιά. Εκείνη προσπαθούσε να τη σβήσει κυλώντας στο έδαφος, αλλά οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί: την πυροβολήσαν στον ώμο. Για να σώσει την ζωή της αλλά και την ζωή του μωρού της, η Latoya σκέφτηκε να παριστάνει την νεκρή! Έτσι, οι άντρες έφυγαν και εκείνη έφτασε μέχρι το σπίτι της μητέρας της.

Ευτυχώς τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά και η γυναίκα κατάφερε να φέρει στον κόσμο το μωρό της λίγες μέρες μετά το συμβάν. Πρόκειται για ένα μικρό θαύμα!

Τοκετός μέσα σε αυτοκίνητο στο δρόμο για το νοσοκομείο

Ένα ζευγάρι από το Χιούστον της Αμερικής κατευθύνεται βιαστικά προς το μαιευτήριο, μετά από τους έντονους πόνους της γυναίκας, που φυσικά σημαίνουν τον επικείμενο ερχομό του μωρού στον κόσμο. Όμως, η διαδρομή θα τους μείνει αξέχαστη... Και αυτό γιατί το μωράκι θέλει τόσο πολύ να γνωρίσει τους γονείς του που η μητέρα γεννάει μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, μόνη της, μέσα στο αυτοκίνητο. Ο άντρας της μαγνητοσκόπησε την όλη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο:

 Τοκετός μετά... Μαραθωνίου!

Τα οφέλη της άσκησης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι γνωστά, ωστόσο η Amber Miller απ' ό,τι φαίνεται το... παράκανε! Με την άδεια του γιατρού της, η Amber συμμετείχε στο Μαραθώνιο του Σικάγο, μαζί με άλλους 45000 συμμετέχοντες. Η έγκυος γυναίκα, όχι μόνο συμμετείχε στον Μαραθώνιο, αλλά μετά από εξίμισι ώρες κατάφερε να τερματίσει. Τότε, άρχισε να αισθάνεται τις πρώτες συσπάσεις- το μωρό ερχόταν γιατί, απ' ό,τι φαίνεται, ο Μαραθώνιος επέσπευσε την διαδικασία. Αμέσως, έτρεξαν με τον άντρα της στο νοσκομείο, και αυτή την φορά όχι με τα πόδια! Η Amber γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο μαντεύουμε ότι βγήκε αθλητικός τύπος...

Γυναίκα γέννησε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της αφού την έδιωξαν από το νοσοκομείο

Η 31χρονη Ninfa Ramirez , μετά από έντονους πόνους γέννας, επισκέφθηκε το νοσοκομείο μαζί με τον πατέρα του παιδιού. Όμως, οι νοσοκόμες της είπαν πως μπορούσε να γυρίσει σπίτι γιατί έκριναν πως δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα να γεννήσει. Ωστόσο, λίγο αφού ο Armando άφησε την Ninfa στην είσοδο της πολυκατοικίας τους, λαμβάνει μία κλήση της στην οποία του λέει πως το μωρό δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Και, όπως αποδεικνύεται, είχε δίκιο. Τελικά, η 31χρονη γέννησε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας με την βοήθεια του πατέρα του παιδιού και δύο φίλων του. Το ζευγάρι αργότερα περιέγραψε αυτό που έζησε σαν μία «πανέμορφη εμπειρία» και φυσικά, μία «μεγάλη έκπληξη»!

Τοκετός σε χρόνο-ρεκόρ!

Η Mary Gorgens, έγκυος στο πέμπτο της παιδί, σηκώθηκε ένα βράδυ για να πάει στην τουαλέτα. Τότε, αισθάνθηκε κάτι περίεργο... Ξαφνικά, είδε το κεφάλι του μωρού να βγαίνει και, έκπληκτη, φώναξε τον σύζυγο της. Μέσα σε δύο λεπτά, η Mary είχε φέρει στον κόσμο τον γιο της! Να σημειωθεί ότι έχει «ιστορικό» γρήγορων τοκετών, αφού η μεγαλύτερη γέννα της κράτησε μόλις δύο ώρες. Μήπως ζηλεύετε;

 

v