«Οι παιδικές μου αναμνήσεις»: Ένα ξεχωριστό δώρο για την επέτειο του μπαμπά και της μαμάς

«Οι παιδικές μου αναμνήσεις»: Ένα ξεχωριστό δώρο για την επέτειο του μπαμπά και της μαμάς

Ποιο ήταν το πιο πρωτότυπο δώρο που κάνατε στην επέτειο των γονιών σας; Η Tatiana Lazaryuk από την Ρωσία, όταν οι γονείς της έκλεισαν αισίως τριάντα χρόνια μαζί, αποφάσισε να τους φτιάξει ένα ξεχωριστό άλμπουμ! Και τώρα, ίσως σκεφτείτε γιατί αυτό αποτελεί μία πρωτότυπη ιδέα; Η απάντηση είναι γιατί το έφτιαξε μόνη της από πλαστελίνη και το αποτέλεσμα σίγουρα εντυπωσιάζει. Η κάθε εικόνα είναι και μια μικρή ιστορία της οικογένειας και είναι δοσμένη με τρόπο αριστοτεχνικό!

Ο ερχομός του μικρού αδελφού

Την πρώτη φορά που είδε τον αδελφό της ήταν από το παράθυρο του μαιευτηρίου. Τότε, το μωράκι δεν της έκανε αρκετή εντύπωση γιατί δεν της έδωσε σημασία. Αργότερα, κατάλαβε πόσο τυχερή ήταν που απέκτησε ένα αδελφάκι.

Η γνωριμία και ο γάμος!

Η μητέρα της Tatiana γνώρισε τον πατέρα της μέσω τηλεφώνου. Μάλιστα, εκείνος αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου για να μην χρεώνονται άλλο τα υπεραστικά τηλέφωνα! Η «κακή» συνήθεια, ωστόσο, τής έμεινε και αφού παντρεύτηκαν...

Η πρώτη ανάμνηση

Κανείς δεν θυμάται με ακρίβεια τα παιδικά του χρόνια. Η πρώτη ανάμνηση της Tatiana ήταν όταν ο μπαμπάς της, την έπεισε να δώσει την πιπίλα της στα πουλάκια που, όπως είπε, την χρειάζονταν περισσότερο από εκείνη!

Ο μπαμπούλας έρχεται...

Το βράδυ, ο κακός μπαμπούλας προσπαθούσε να φάει τα παιδιά. Επειδή, όμως, εκείνος ήταν μόνος του αλλά η Tatiana ήταν μαζί με τον μικρό της αδελφό, φοβόταν να τους κάνει κακό!

Τα... κοιμισμένα παραμύθια της μαμάς

Η μητέρα της δούλευε πολύ, ωστόσο πάντα έβρισκε χρόνο να διαβάσει στα παιδιά ένα παραμύθι με τον... τρόπο της. Κάθε φορά την έπαιρνε ο ύπνος και κατέληγε να συνεχίζει την ιστορία στα όνειρά της. Φυσικά το τέλος ήταν κάθε φορά διαφορετικό!

Τα ψώνια με τον μπαμπά

Κάθε Σάββατο, ο μπαμπάς πήγαινε για τα καθιερωμένα ψώνια της εβδομάδας... Όχι μόνος του, αλλά με την παρέα των παιδιών, τα οποία του έκαναν τη ζωή δύσκολη!

Και το παγωτό μετά...

Μετά τα ψώνια, μία στάση στην αγαπημένη καφετέρια του μπαμπά ήταν απαραίτητη- μπόλικο παγωτό για την μικρή και πολύ φαγητό για εκείνον!

Είναι ωραίο να είσαι άρρωστος!

Ποιο παιδί δεν απολαμβάνει την αρρώστια του; Σε περιποιούνται όλοι, μπορείς να βλέπεις τηλεόραση όλη μέρα και κανείς δεν σου λέει όχι. Μπορεί να μην βγαίνεις έξω, αλλά τίποτα δεν είναι τέλειο...

Παιχνίδια με το σκύλο

Όταν έχεις μείνει κλεισμένος στο σπίτι για μέρες, η βόλτα και το παιχνίδι στα χιόνια με το σκυλάκι σου θα σου φτιάξει τη διάθεση- μέχρι βέβαια εκείνο να βαρεθεί!

Στην κουζίνα με τη μαμά

Μετά τη βόλτα με τη μαμά, η μαγειρική ήταν στο πρόγραμμα. Η βοήθεια της Tatiana στην προετοιμασία του γεύματος, όπως φαίνεται, ήταν πολύτιμη.

Η βόλτα στη θάλασσα

Σε όλη την οικογένεια άρεσε η βόλτα θάλασσα. Αρκούσε απλώς να είναι όλοι μαζί και ν' απολαμβάνουν χέρι-χέρι τη στιγμή! Όταν είσαι ευτυχισμένος, εξάλλου, δεν ζητάς πολλά.

Η περιπέτεια του αεροπλάνου

Μαζί με τον αδελφό της, η Tatiana απολάμβανε να επισκέπτεται το αεροδρόμιο όπου δούλευε ο παππούς της. Τότε, στα μάτια τους, όλα αυτά φάνταζαν τεράστια. Και τότε, όλα ήταν πιο ωραία!

Το τέλος...

της πιο ωραίας ιστορίας!

Τελικά, η δημιουργικότητα και η φαντασία ξεπερνάει τα πάντα. Και είναι σίγουρο ότι η Tatiana, εκτός από την χαρά που έδωσε στους γονείς της, τους έκανε να συγκινηθούν!

Πηγή: boredpanda.com

 

v