Zευγάρι βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να... κοιμάται ο καθένας στην πλευρά του!

Zευγάρι βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να... κοιμάται ο καθένας στην πλευρά του!

Τα περισσότερα ζευγάρια, όσο αγαπημένα και αν είναι, αντιμετωπίζουν ένα κοινό πρόβλημα: τον ύπνο! Η μεριά του καθενός στο κρεβάτι είναι... αμφισβητήσιμη μόλις ο ένας κοιμισμένος καταχραστής κάνει την εμφάνισή του. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άντρες είναι εκείνοι που παραπονιούνται ότι οι γυναίκες τους απλώνονται χωρίς μέτρο.

Αυτό το πρόβλημα αποφάσισε να... αντικρίσει κατάματα ένας ευφάνταστος σύζυγος που αποφάσισε ότι ο ύπνος με τη γυναίκα του είναι πλέον ανυπόφορος. Τι έκανε; Αγόρασε ένα λέιζερ και χώρισε το κρεβάτι στα δύο.

«Τελικά, στο κρεβάτι μας επικράτησε η τεχνολογία. Όταν ρώτησα τη γυναίκα μου ποιος πιστεύει ότι απλωνόταν λίγο παραπάνω, μου απάντησε ότι και οι δύο... επεκτεινόμαστε το ίδιο. Έχει πλάκα! Είμαι τυχερός.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Jonathan.

Αν εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα με τον άντρα σας, σκεφτείτε μήπως θα πρέπει να «αντιγράψετε» την ιδέα αυτού του πονηρού συζύγου. Απ' ότι φαίνεται, η τεχνολογία μας βοηθά να πάμε μπροστά, να μαλώνουμε λιγότερο και φυσικά... να κοιμόμαστε καλύτερα!

Πηγή: boredpanda.com

v