Τα πιο άχρηστα gadgets

Τα πιο άχρηστα gadgets

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς αισθάνεται σήμερα το δέρμα σας σήμερα; Πόσες φορές αναγκαστήκατε να κάνετε ηλεκτροσόκ σε κάποιον ενώ ταυτόχρονα θέλατε να ακούσετε και μουσική; Αν έχετε τέτοιου είδους ανησυχίες αλλά μέχρι σήμερα δεν είχατε τα κατάλληλα μέσα για να τις λύσετε, δείτε τι πρέπει να αγοράσετε. Αν όχι, απλώς απολαύστε 10 gadgets που δεν θα σας χρειαστούν ποτέ.

 

Καυτό... σουτιέν

Σουτιέν που θερμαίνεται

Ο συγκεκριμένος στηθόδεσμος δεν είναι συνηθισμένος. Περιέχει μαξιλαράκια με υποδοχή USB, τα οποία εκπέμπουν θερμότητα όταν τα συνδέσεις με τον υπολογιστή. Μία απορία μας έρχεται στο μυαλό: Γιατί;

Αυτό θα πει ηλεκτρονική μουσική

Ηλεκτροσόκ MP3 

Ένα όπλο ηλεκτροσόκ (Taser) με ενσωματωμένο MP3 player. Βγαίνει σε λεοπάρ, κόκκινο και ροζ. Διότι και οι αστυνομικοί έχουν δικαίωμα στη χαλάρωση μετά μουσικής…

Για οδηγούς κολλημένους με το laptop

Λάπτοπ στο αυτοκίνητο

Πόσες φορές βρεθήκατε στην κίνηση και θελήσατε να κάνετε chat, να μπείτε στο facebook, να ενημερωθείτε; Η λύση ήρθε. Τραπεζάκι για το λάπτοπ που στερεώνεται στο τιμόνι.

Σιγά τον πολυέλαιο

Ποιος δεν χρειάζεται έναν πολυέλαιο στον οποίο να μπορεί να βλέπει και τα sms του; Για μόλις 138.435 δολάρια, μπορείτε να αποκτήσετε αυτόν τον φτιαγμένο από 2.100 κρυστάλλους και 1.050 LEDs, πολυέλαιο της Swarovski, με την κωδική ονομασία "Lolita".

Για αυτούς που κυκλοφορούν ξυπόλυτοι

Σολάριουμ για τα πόδια

Για να μην αντιμετωπίζετε πια εκείνες τις αμήχανες στιγμές που οι πατούσες σας είναι άσπρες ενώ όλο το υπόλοιπο σώμα μαυρισμένο, πάρτε ένα σολάριουμ για τα πόδια. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και εν ώρα εργασίας. Το πιο σημαντικό είναι να σταματήσετε πλέον να αγχώνεστε για το ομοιόμορφο μαύρισμα.

Για τους αναποφάσιστους

Αποφασίζει για τη γυμναστική

Έχουν πολλά προβλήματα οι άνθρωποι. Ωστόσο μία από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς, είναι να μην μπορεί να αποφασίσει τι είδους γυμναστική θέλει να κάνει σήμερα. Τώρα το «Vita Activity Decision Maker» αποφασίζει για εσάς. Ουφ…

Ένα εύκολο κατοικίδιο

Κατοικίδιο πέτρα

Πάντα θέλατε ένα κατοικίδιο. Δεν είστε όμως και πολύ υπεύθυνες, ούτε μπορείτε τις πολλές τρίχες. Πάρτε ένα ηλεκτρονικό κατοικίδιο-πέτρα. Την συνδέετε με καλώδιο USB στον υπολογιστή και δεν κάνει απολύτως τίποτα. ΠΟΤΕ.

Τι κάνει το δέρμα σας;

Τι κάνει το δέρμα σας

Σας ρωτάνε «τι κάνεις;» και πριν προλάβετε να το καλοσκεφτείτε, απαντάτε «καλά». Ποια ήταν όμως η τελευταία φορά που ρωτήσατε το δέρμα σας τι κάνει; Αγοράστε αυτό το καταπληκτικό εργαλείο που ελέγχει τη «διάθεση» και την κατάσταση του δέρματος (ή… χρησιμοποιήστε απλώς έναν καθρέφτη).

Κουτί για το κουτί με τα χαρτομάντιλα

Κουτί για το κουτί με τα χαρτομάντιλα

Μια θήκη για το κουτί με τα χαρτομάντιλα! Ακούγεται τόσο διασκεδαστικό…

Επειδή κάποιοι θέλουν σκότωμα

Πιστόλι τηλεχειριστήριο

Θέλετε να αλλάξετε κανάλι; Ξεχάστε το πάτημα κουμπιών. Τώρα, μπορείτε απλώς να πυροβολείτε την τηλεόραση.

 

v