18 πρωτότυπες και αστείες στολές για οικογένειες

18 πρωτότυπες και αστείες στολές για οικογένειες

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο των... μασκαρεμάτων πληασιάζει και φυσικά τα αποκριάτικα πάρτυ και οι εκδηλώσεις φτάνουν στο ζενίθ τους! Αν θέλετε να αισθανθείτε και πάλι παιδί μαζί με τα παιδιά σας, έχετε ακόμα χρόνο για να μεταμφιεστείτε οικογενειακώς. Οι επιλογές πολλές, αρκεί να έχετε φαντασία και μεράκι για δημιουργία. Πάρτε ιδέες από κάποιους... τρελούς –με την καλή έννοια- γονείς που έφτιαξαν κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές οικογενειακές στολές και ακολουθήστε το παράδειγμά τους.

1. Εντυπωσιακή μπουγάδα!

Αυτή η οικογένεια έδωσε στη βαρετή μπουγάδα μια άλλη διάσταση. Και για να σας προλάβουμε, η γιαγιά με το ροζ μπουρνούζι είναι ο... εγγονός που τη φοράει στην πλάτη του.

2. Μπισκότα με γάλα


Ο μπαμπάς ντύνεται γάλα και όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν! Αν και το μπουκάλι είναι λίγο δύσκολο στην κατασκευή του, για τα μπισκότα αρκεί μια καφέ φόρμα και μια ζωγραφισμένη κατασκευή με χαρτόνι.

3. Ζωντανό... Pac Man

Εδώ το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, όπως και στο ομώνυμο παιχνίδι. Το μωρό της οικογένειας δεν γλυτώνει- ακόμα και η κούνια του είναι ντυμένη Pac Man!

4. Όλη η οικογένεια στο φεγγάρι

Αν ο γιος σας ονειρεύεται να γίνει αστροναύτης όταν μεγαλώσει, μπορείτε να του κάνετε τη χάρη και αυτές τις Απόκριες να ταξιδέψετε οικογενειακώς μέχρι το φεγγάρι.

5. Toy Story

Αν και το Toy Story πλέον πάλιωσε, μάλλον παραμένει ακόμα ένα απ' τ' αγαπημένα κινούμενα σχέδια των παιδιών.

6. Μια οικογένεια... έργο τέχνης

Ζωγράφοι, πινέλα, μπογιές και κάδρα. Δικαιωματικά κλέβουν την παράσταση!

7. Ευχούληδες

Θα θυμάστε τη μανία που είχαμε με τους «Ευχούληδες» όσο ακόμα ήμαστε μαθητές. Με μια... υπερυψωμένη περούκα σε έντονο χρώμα, είστε έτοιμοι.

8. Ώρα για ταινία

Αναψυκτικό, hot dog και ποπ-κορν ίσον μπαμπάς, μαμά και παιδί. Όλα τα απαραίτητα εφόδια για ταινία σε... φυσικές διαστάσεις!

Το μωρό της οικογένειας μπορεί κι εκείνο να συμμετέχει, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνει.

9. Το πιο γλυκό ουράνιο τόξο

Όλη η οικογένεια παρατεταγμένη στη σειρά με διαφορετικό, χρωματιστό σύνολο ο καθένας. Μια από τις πιο πρωτότυπες αλλά και πιο εύκολες ιδέες, που μπορείτε άνετα να εφαρμόσετε.

10. Οικογένεια Lego

Η μανία με τα Lego εξαπλώνεται εδώ και χρόνια σαν επιδημία και όχι άδικα. Αυτοί οι γονείς με την ευρηματικότητά τους κατάφεραν να την απογειώσουν.

11. Τα... τρία σκυλιά της Δαλματίας

Η Κρουέλα Ντεβίλ, ο Ρότζερ και τα τρία σκυλιά της Δαλματίας φτιάχνουν το πιο ωραίο καστ για τις Απόκριες, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τους τετράποδους πρωταγωνιστές της ταινίας.

12. Φυσικά... Star Wars

Η φετινή δυναμική επιστροφή του Star Wars δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους γονείς και παιδιά.

13. Αδέλφια- Τροχόσπιτο

Μόνο και μόνο για την ιδέα, οι γονείς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Το τροχόσπιτο, το παιδί-λουκάνικο και η φωτιά συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ένα camping στην εξοχή.

14. Οικογένεια Υπερηρώων

Όλοι για έναν και ένας για όλους! Αν και η ατάκα ανήκει στους «Τρεις Σωματοφύλακες», ταιριάζει «γάντι» στη συγκεκριμένη οικογένεια υπερηρώων.

15. Simpson's

Σίγουρα η πιο χαριτωμένη, κίτρινη οικογένεια που έχουμε δει. Το μαλλί-υπερπαραγωγή της μαμάς και τα «γουρλωτά» μάτια κάνουν τη διαφορά.

16. Πεινάσατε;

Σας περιμένει ένα χορταστικό σάντουιτσς με τυρί, μπέικον, πιπεριά και ντομάτα με την πιο γλυκιά γεύση.

17. Κάντε ανακύκλωση!

Οι γονείς ντύνονται σκουπίδια- ανακύκλωση και τα παιδιά απορριμματοφόρα! Αν μη τι άλλο, ενισχύουν την οικολογική συνείδηση των παιδιών.

18. Αχ μελισσούλα, μελισσάκι...

Ο μπαμπάς μελισσοκόμος, η μαμά κερήθρα και τα παιδιά οι πιο γλυκές μελισσούλες. 

v