Τα 15 πιο άσχημα παπούτσια που έχετε δει ποτέ!

Τα 15 πιο άσχημα παπούτσια που έχετε δει ποτέ!

Η μόδα είναι απρόβλεπτη και συνεχώς μας εκπλήσσει- όχι απαραίτητα θετικά. Τα παπούτσια, φυσικά, δεν «ξεφεύγουν» από τα δίχτυα της, που κάποιες φορές απειλούν την αίσθηση του γούστου αλλά και τα... μάτια μας. Η υπέρμετρη φαντασία κάποιων σχεδιαστών κατάφερε να δημιουργήσει τα πιο άσχημα παπούτσια που θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι κάποιες φορές ίσως είναι προτιμότερο να μείνουμε ξυπόλυτοι!

1. Τριχωτά παπούτσια

Είναι τα πιο αηδιαστικά παπούτσια που έχετε δει ποτέ, αφήνοντας με διαφορά πίσω τους όλα τα υπόλοιπα. Εξωτερική επένδυση που μοιάζει με ανθρώπινο δέρμα και για ντεκόρ... τρίχες!

2. Μπότες για τέσσερα πόδια

Μπότες ιδανικές για... γυναίκες- σαρανταποδαρούσες, αφού η καθεμιά έχει θέση για δύο πόδια. Ποια είναι η χρησιμότητά του έξτρα χώρου; Το πιθανότερο είναι πως κανείς ποτέ δεν πρόκειται να μάθει.

3. Μοκασίνια με κόκκινα νύχια

Το χρυσό, στραφταλιζέ τους χρώμα αρκεί για να τραβήξει τα βλέμματα. Όμως, ο δημιουργός του παπουτσιού αποφάσισε να το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό, προσθέτοντας πάνω του μια γυναικεία πατούσα με νύχια στο χρώμα της φωτιάς.

4. Οπλισμένες οπλές

Ψηλοτάκουνες γόβες που θυμίζουν πόδια αλόγου με μια μικρή λεπτομέρεια: το τακούνι είναι ένα –ελπίζουμε ψεύτικο- πιστόλι.

Λόγω της αυξημένης τους ζήτησης, κυκλοφορούν και σε άσπρο χρώμα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

5. Παπούτσια και τσάντα μαζί

Ποιος ο λόγος να κουβαλάτε τσάντα όταν μπορείτε να την φοράτε –κυριολεκτικά- στα πόδια σας; Ας ελπίσουμε ότι ο εν λόγω σχεδιαστής σκέφτηκε μόνο την πρακτικότητα αυτού του ατυχούς εγχειρήματος, χωρίς να αναλογιστεί την κακογουστιά του.

6. Οι σαγιονάρες του ψαρά

Ένα, αν μη τι άλλο, μοναδικό σχέδιο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα για το... αποτρόπαιο θέαμα που μας προσφέρει.

7. Παπούτσια... χωρίς πάτο

Ξέρουμε ότι, λόγω οικονομικής κρίσης, οι οίκοι μόδας περιορίζουν τα έξοδα και τα υλικά τους, αλλά τα συγκεκριμένα παπούτσια, χωρίς μπροστινό πάτο, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Να σημειωθεί ότι, όπως βλέπετε, έχουν παρουσιαστεί σε επίδειξη μόδας. Και επειδή δεν τα χορταίνουμε, δείτε την αντίστοιχη εκδοχή τους και σε μπότα.

8. Γάντια του μποξ στα πόδια σας

Ενδείκνυνται για κλωτσιές με τα πόδια, αν φυσικά μπορεί να τα περπατήσει κανείς, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλουμε! Στα θετικά τους συγκαταλέγεται το ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις αυτοάμυνα.

9. Γόβες κοντά στη φύση

Αν θέλετε να δείξετε την αγάπη σας για τη φύση και τα ζώα, αυτά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια με ένα ενυδρείο στον πάτο τους, είναι η ιδανική επιλογή.

Παρόμοιο μοντέλο κυκλοφορεί και με αράχνη, για όσους δεν πείσαμε ακόμα.

10. Σκουλήκια παντού

Μπορεί να μην είναι πραγματικά σκουλήκια αλλά έστω και η ψευδής αίσθηση ότι το πόδι μας μπορεί να τα πατάει, κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι. Για το αισθητικό- ή μάλλον αντι-αισθητικό αποτέλεσμα- ούτε λόγος.

11. Παπούτσια στον αέρα

Δεν είναι ένα απλό κομμάτι δέρμα αλλά ένα (κανονικό;) παπούτσι, που προορίζεται μάλλον για όσες γυναίκες θέλουν να αισθάνονται τα πόδια τους... ελεύθερα! Το πώς αντέχει το βάρος της κατόχου του, παραμένει ένα μυστήριο.

12. Αθλητικά- σαγιονάρες

«Να βάλω casual αθλητικά ή σαγιονάρες τώρα που ανοίγει σιγά- σιγά ο καιρός;» Από το εν λόγω δίλημμα σας απαλλάσσουν τα συγκεκριμένα παπούτσια. Μπορείτε να πάτε για τρέξιμο αλλά και για μια βόλτα στην παραλία.

13. Μυρωδάτα ψηλοτάκουνα

Φήμες λένε ότι ο πάτος τους είναι καλυμμένος με περιττώματα ελέφαντα. Αν θέλετε να εκδικηθείτε κάποιο γνωστό σας, εμφανιστείτε στο πάρτι του, φορώντας τις. Η μυρωδιά που θ' αναδύεται δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Η μπίλια στη βάση του τακουνιού προσπαθεί να «σώσει την κατάσταση»;

14. Εξελιγμένες μπαλαρίνες

Στο σημείο αυτό πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο μοντέλο που κατάφερε έστω και λίγα δευτερόλεπτα να σταθεί φορώντας τα συγκεκριμένα παπούτσια. Κατά τ' άλλα, η εικόνα μιλάει από μόνη της.

15. (Σχεδόν) ζωντανά παπούτσια

Ποια γυναίκα δεν θέλει να φορέσει έναν... αρουραίο στα πόδια της; Ωστόσο, ας επαινέσουμε τον δημιουργό τους για το αληθοφανές – αν και εξαιρετικά αηδιαστικό- αποτέλεσμα.

v