Ο απίστευτα συγκινητικός λόγος που αυτή η μητέρα κοιμήθηκε στην κούνια του μωρού της

Ο απίστευτα συγκινητικός λόγος που αυτή η μητέρα κοιμήθηκε στην κούνια του μωρού της

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γονιών: εκείνοι που είναι οπαδοί της λεγόμενης «σκληρής αγάπης», που πιστεύουν ότι κάνουν καλό στο παιδί να μην τρέχουν δίπλα του με την παραμικρή δυσκολία και εκείνοι που, με το που ακούσουν το κλάμα του, σπεύδουν να το παρηγορήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Ίσως πιστεύετε ότι η γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, και μπορεί να έχετε δίκιο, όμως ο λόγος που ανέβηκε στην κούνια της κόρης της για να κοιμηθούν μαζί, θα σας συγκινήσει.

Παλαιότερα η μητέρα και φωτογράφος Dyana Mager, είχε ακούσει την ιστορία ενός ιεραπόστολου που τη συγκίνησε. Σε μια αποστολή του, είχε επισκεφθεί ένα ορφανοτροφείο στην Ουγκάντα και βρέθηκε σ' ένα δωμάτιο με τουλάχιστον εκατό μωρά, το καθένα στην κούνια του. Αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι κανένα απ' τα παιδιά δεν έκλαιγε. Έκπληκτος, όταν ρώτησε τον υπεύθυνο πώς γίνεται αυτό, του απάντησε: «Μετά από μια εβδομάδα που έκλαιγαν ασταμάτητα, κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να τους δώσει κανείς σημασία και έτσι σταμάτησαν.»

Τα λόγια του ιεραπόστολου σημάδεψαν τη γυναίκα, η οποία από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη της, υποσχέθηκε στον εαυτό της να μην την αφήσει ποτέ να κλαίει μόνη της. Γι' αυτό, και όταν η Luella άρχισε να κλαίει από τους πόνους γιατί έβγαζε δόντια, η μητέρα της αποφάσισε να κοιμηθεί μαζί της στην κούνια για την ηρεμήσει. Όταν έφτασε σπίτι ο άντρας της, τράβηξε τη φωτογραφία και η Dyana την «ανέβασε» σε προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο.

Απ' ότι φαίνεται, το κοινό επικρότησε αυτή της τη στάση, αφού η φωτογραφία κοινοποιήθηκε 23.000 φορές, με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Είτε συμφωνείτε είτε όχι με την αντίδραση της μητέρας, το σίγουρο είναι πως τη δικαιολόγησε με τον καλύτερο και πιο συγκινητικό τρόπο. Και γι' αυτό, δεν μπορούμε να της προσάψουμε καμία κατηγορία!

Πηγή: popsugar.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v