10 πανέξυπνα αξεσουάρ αποκλειστικά για οικογένειες

10 πανέξυπνα αξεσουάρ αποκλειστικά για οικογένειες

Το καλοκαίρι ήρθε και μικροί και μεγάλοι εξοπλίζονται με διάθεση… παραλίας. Αν σκοπεύετε να αρχίσετε σύντομα τις οικογενειακές εξορμήσεις είτε για μπάνιο είτε για κάμπινγκ, τότε έχει έρθει η ώρα να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα κάνουν την παραμονή σας εκεί πολύ πιο εύκολη. Δείτε δέκα gadgets για γονείς και παιδιά που που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με την χρησιμότητά τους.

1. Αδιάβροχος μάρσιπος παραλίας για το μωρό

Αν το μωράκι σας είναι νεογέννητο και πρόκειται να κάνει το πρώτο του μπάνιο τις φετινές διακοπές, μπορείτε να το εξοικειώσετε με το νερό, παίρνοντάς το πάνω σας. Με τον αδιάβροχο μάρσιπο, το παιδί μπορεί να πλατσουρίσει στη  θάλασσα χωρίς να φοβάται, αφού βρίσκεται στην ασφάλεια της αγκαλιάς σας.

Αγοράστε τον online από εδώ.

Τιμή: σχεδόν 44 ευρώ.

2. Στρώμα για εγκύους 



Αν περιμένετε το παιδάκι σας και σχεδιάζετε τις διακοπές σας, υπάρχει το ιδανικό αξεσουάρ για να απολαύσετε… ξάπλες στην παραλία χωρίς καμία δυσκολία. Μπορείτε είτε να το χρησιμοποιήσετε σαν κανονικό στρώμα θαλάσσης, είτε σαν ένα «κρεβάτι» για να χαλαρώσετε. Η τρύπα που έχει στην περιοχή της κοιλιάς θα σας βοηθήσει να ξαπλώνετε άνετα, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βολευτείτε.

Εκτός από την παραλία, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη βεράντα για δροσερές νύχτες, στον κήπο ή ακόμα και στο… σαλόνι σας.

Θα το βρείτε διαδικτυακά εδώ

Τιμή: σχεδόν 71 ευρώ.

3. Πετσέτα θαλάσσης και τσάντα 2 σε 1

Υπάρχει κάτι πιο κουραστικό από τις ογκώδεις τσάντες στην παραλία; Επειδή από τα απαραίτητα της παραλίας δεν μπορούν να λείπουν τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ των παιδιών, προσπαθήστε τουλάχιστον να μειώσετε τα δικά σας... μπαγκάζια με ένα έξυπνο προϊόν. Μία πετσέτα θαλάσσης που είναι ταυτόχρονα και τσάντα με θήκες για να κουβαλάτε τα απαραίτητα, θα σας γλυτώσει από περιττό κουβάλημα.

Αγοράστε την online.

Τιμή: 12 ευρώ.

4. Ρολόι που προστατεύει μικρούς και μεγάλους από τον ήλιο

Ένα έξυπνο gadget που προστατεύει μικρούς και μεγάλους από τις ακτίνες του ήλιου. Ο αισθητήρας που διαθέτει, «διαβάζει» την ακτινοβολία στην οποία έχετε εκτεθεί. Όταν ξεπερνάτε το όριο, ανάβει ένα φωτάκι που σας «λέει» ότι το παρακάνατε. Είναι ιδανικό για ενήλικες και παιδιά, τα οποία πολλές φορές ξεχνιούνται παίζοντας κάτω απ’ τον ήλιο.

Θα το βρείτε διαδικτυακά.  

Τιμή: από 22 έως 36 ευρώ (ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε).

5. Μία έξυπνη πισίνα για παιχνίδι

Για να προετοιμάσετε το μωράκι σας για την πρώτη του επαφή με την θάλασσα, προμηθευτείτε με μια έξυπνη πισίνα για πολύ παιχνίδι. Κάντε μια μικρή λακούβα στην άμμο, βάλτε την μέσα, γεμίστε τη με νερό και αφήστε το παιδί να παίζει ανενόχλητο!

Θα την βρείτε εδώ. 

Τιμή: 34,50 ευρώ.

6. Τέντα για παιδιά με προστασία UV

Ενώ εσείς κάνετε ηλιοθεραπεία, το μωράκι σας παίζει ανενόχλητο στην δική του, πριβέ τέντα που το προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, με δείκτη προστασίας 50 UPF. Το παιδί μπορεί να απλώσει πάνω στη μαλακή επιφάνειά του όλα τα παιχνίδια και να απασχολείται με τις ώρες. Στα θετικά του συγκαταλέγεται ότι διπλώνει και μεταφέρεται πανεύκολα.

Αγοράστε το από εδώ.

 Τιμή: 27,90 ευρώ.

7. Αδιάβροχη ψάθα

Είναι γεγονός ότι τα παιδιά θέλουν να… απλώνονται στην παραλία και ότι οι κλασικές ψάθες δεν βολεύουν ιδιαίτερα για χαλάρωση και παιχνίδι. Προτιμήστε ένα «χαρούμενο» χαλί δραστηριοτήτων με αδιάβροχο ύφασμα, ιδανικό για την παραλία. Πλένεται άφοβα στο πλυντήριο και έχει τη δική του τσάντα μεταφοράς.

Βρείτε το εδώ

Τιμή: 55 ευρώ.

8. Τα πιο έξυπνα μπρατσάκια

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μπρατσάκια, τα Swimfin θυμίζουν περισσότερο πτερύγια. Λόγω του σχεδιασμού τους, αφήνουν ελεύθερα τα χέρια και έτσι το παιδί μπορεί να κολυμπήσει άνετα. Για τα μικρά… δελφίνια που ξέρουν crawl και πεταλούδα είναι η ιδανική επιλογή.

*Τα μπρατσάκια Swimfin είναι κατάλληλα για παιδιά από 15 κιλά και πάνω.

Θα τα βρείτε διαδικτυακά εδώ. 

Τιμή: 32,50 ευρώ.  

9. Φουσκωτή βάρκα με διαφανή… βυθό

Μία βάρκα που θα ξετρελάνει τα παιδιά που θέλουν να εξερευνήσουν τη θάλασσα, χωρίς όμως να κάνουν βαθιές βουτιές. Έτσι, απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο νερό και παράλληλα χαζεύουν τα μυστικά του βυθού. Αν την ζηλέψετε, δεν φταίμε εμείς…

Θα τη βρείτε εδώ. 

Τιμή: σχεδόν 33 ευρώ.

10. Μπάσκετ… θαλάσσης!

Αν τα πιτσιρίκια τρελαίνονται για το μπάσκετ, μπορείτε να το μεταφέρετε στην θάλασσα. Ετοιμαστείτε για οικογενειακό παιχνίδι, χωριστείτε σε ομάδες και να ανταγωνιστείτε μεταξύ σας.

Βρείτε το εδώ. 

Τιμή: 8,50 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v