Κερδίστε ένα σετ προϊόντων αυτοκινήτου για το παιδί από την Diono

Κερδίστε ένα σετ προϊόντων αυτοκινήτου για το παιδί από την Diono

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα σετ προϊόντων αυτοκινήτου για το παιδί, συνολικής αξίας 104 ευρώ. Το πακέτο αποτελείται από πέντε προϊόντα που θα κάνουν το ταξίδι με το παιδί άνετο, εύκολο και ασφαλές. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου και ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω προσωπικού e-mail. Δείτε τη νικήτρια του διαγωνισμού.

Η νικήτρια:

Παπατωλη Φανή

Το πακέτο αποτελείται από τα εξής δώρα:

1. Travel Bag




Επανασχεδιασμένη και δυνατότερη από ποτέ! Υψηλής αντοχής, αδιάβροχη και ανθεκτική στα σχισίματα ώστε να προστατεύει το κάθισμα αυτοκινήτου σας κατά τη διάρκεια ταξιδίου ή ενώ είναι αποθηκευμένη. Διαθέτει πλαϊνό άνοιγμα για εύκολη τοποθέτηση και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου για να είναι εύκολη στη μεταφορά.

Η Προτεινόμενη Λιανική Τιμή ανέρχεται στα 27 ευρώ.

2. Super Mat

Περιλαμβάνει ξεχωριστά φύλλα από αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας που ταιριάζει σε όλα τα καθίσματα αυτοκινήτων και προστατεύει την ταπετσαρία από τα μόνιμα βαθουλώματα που προκαλούνται από τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων. Οι αντιολισθητικές επιφάνειες αποτρέπουν την ολίσθηση των παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου. Με τις χρήσιμες μπροστινές τσέπες του, είναι πραγματικά το απόλυτο προστατευτικό καθισμάτων. Είναι κατάλληλο για όλα τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου. Είναι πλενόμενο και συμβατό με βάσεις Isofix.

Η Προτεινόμενη Λιανική Τιμή ανέρχεται στα 21 ευρώ.

3. Buggy Bag



Μεγάλη τσάντα για να χωράει τα περισσότερα καρότσια με διαστάσεις 112x31x31cm κατασκευασμένη από ανθεκτικό, αδιάβροχο υλικό με φερμουάρ και μεγάλα λουριά ώμου που σας επιτρέπουν να τη μεταφέρετε με ευκολία.

Η Προτεινόμενη Λιανική Τιμή ανέρχεται στα 27 ευρώ.

4. Soft Wraps


Απαλές, βελούδινες επωμίδες που αποτρέπουν την τριβή και τον ερεθισμό που προκαλείται από τη ζώνη. Διπλής όψεως με πλούσιο εσωτερικό αφρώδες υλικό για μεγαλύτερη άνεση. Κατάλληλο για όλα τα καθίσματα αυτοκινήτου, τους μάρσιπους και τα καροτσάκια. Πλένεται στο πλυντήριο.

Η Προτεινόμενη Λιανική Τιμή ανέρχεται στα 10 ευρώ.

5. Solar Eclipse




Η ευέλικτη σχεδίαση προσφέρει δύο επίπεδα προστασίας.  Το πρώτο σκίαστρο προσφέρει μερική προστασία, μειώνοντας την αντανάκλαση του φωτός και φιλτράροντας τις ακτίνες UV. Το δεύτερο σκίαστρο είναι απόλυτα καλυπτικό και εμποδίζει πλήρως την ηλιακή ακτινοβολία. Διαθέτει ρυθμιζόμενο μήκος. Τυλίγεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Τοποθετείται με ασφάλεια σε κάθε παράθυρο με κλιπ ή βεντούζες.

Η Προτεινόμενη Λιανική Τιμή ανέρχεται στα 19 ευρώ.

Λίγα λόγια για την Diono…

Στη Diono είμαστε παθιασμένοι με τον σχεδιασμό ιδεών που προσφέρουν ασφάλεια και χαμόγελα σε εσάς και τα μωρά σας και σας συνοδεύουν στο πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής σας, αυτό του γονιού!

Από την αρχή, είχαμε δεσμευτεί στη δημιουργία μιας κληρονομιάς ασφαλών και προσεκτικά σχεδιασμένων καθισμάτων αυτοκινήτου και προϊόντων ταξιδίου, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα για τις κοντινές και μακρινές εξορμήσεις σας με τα παιδιά σας.

Με καθίσματα αυτοκινήτου που διαμορφώνουν την αγορά, με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ ταξιδιού και αυτοκινήτου και με περισσότερα από 100 διεθνή βραβεία, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στις οικογένειες ανά τον κόσμο προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Τώρα, με παρουσία σε παραπάνω από 50 χώρες ανά τον κόσμο, παραμένουμε αφοσιωμένοι στη δημιουργία προϊόντων με κύρια κριτήρια την καινοτομία, τη χρηστικότητα και με μία αταλάντευτη δέσμευση στην ασφάλεια.

Νέα συλλογή Diono!

Η νέα συλλογή Diono διαθέτει μία μεγάλη γκάμα επιτυχημένων και πρακτικών προϊόντων, σχεδιασμένων για ένα ασφαλές και ξεκούραστο ταξίδι με στiλ και άνεση.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας είναι ο πατενταρισμένος best seller καθρέπτης – Easy View Plus – για το πίσω κάθισμα με φωτάκι που ρυθμίζεται με τηλεχειριστήριο, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας όταν είναι γυρισμένο με φορά προς τα πίσω, κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, ο καθρέπτης – See Me Too – που παρέχει ορατότητα στο πίσω κάθισμα, χωρίς να χρειάζεται να γυρίζετε προς τα πίσω, το μοναδικό διπλό σκίαστρο – Solar Eclipse – με μερική σκιά και κουρτινάκι που μπλοκάρει τελείως το φως, το στυλάτο προστατευτικό – Stow ‘n Go – για την πλάτη του καθίσματος, που διαθέτει πολλές τσέπες αποθήκευσης, το εξαιρετικά απαλό και άνετο προστατευτικό μαξιλαράκι – Cuddle Soft – για νεογέννητα, ιδανικό για καθίσματα αυτοκινήτου, καρότσια και ρηλάξ, την ποτηροθήκη – Stroller Cup Holder – που ρυθμίζεται επάνω σε κάθε καρότσι και μπορεί να φιλοξενήσει μία ευρεία γκάμα ροφημάτων.

 Η Diono στηρίζεται σε 15 χρόνια καινοτόμων ιδεών που είχαν πάντα ως στόχο να χαρίσουν λίγη μαγεία στην καθημερινότητα του κάθε γονιού, αποτελώντας ιδανική λύση για εσάς και τα μωρά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας μπορείτε να επισκεφτείτε την ελληνική σελίδα της Diono στο Facebook: DionoGreece , την ιστοσελίδα: gr.diono.com ή να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2106618770.

v