Κερδίστε 1 σετ προϊόντων μακιγιάζ από την VICHY και την LA ROCHE-POSAY

Κερδίστε 1 σετ προϊόντων μακιγιάζ από την VICHY και την LA ROCHE-POSAY

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 1 σετ 3 προϊόντων μακιγιάζ από την VICHY και την LA ROCHE-POSAY. Ο τυχερός νικητής θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία του Mama365 στο Χαλάνδρι. Δείτε τη νικήτρια:

1. ΔΑΒΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ROSALIAC CC CREME με SPF 30

Η Rosaliac CC Creme προσφέρει καθημερινή φροντίδα CC ενώ καλύπτει και διορθώνει όλες τις χρωματικές ατέλειες, με προστασία SPF 30. Ενδείκνυται για τις ευαίσθητες επιδερμίδες με ερυθρότητα και κοκκινίλες. Η αντλία διευκολύνει την εφαρμογή της και η κρέμα απλώνεται εύκολα και γρήγορα!

DERMABLEND Font de Teint Fluide Correcteur 16h από την VICHY

Η σύνθεση του Fond de Teint Fluide Correcteur 16h παρέχει κάλυψη των ατελειών για 16 ώρες ενώ προσφέρει στην επιδερμίδα 24ωρη ενυδάτωση. Η υφή του υγροποιείται όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα και αφήνει ένα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί. 

DERMABLEND Stick Correcteur 14h από την VICHY

Προσφέρει τέλεια κάλυψη έως και 14 ώρες ενώ είναι ανθεκτικό ακόμα και στο νερό. Προτείνεται και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των μαύρων κύκλων και των υπόλοιπων ατελειών χωρίς να αφήνει αποτέλεσμα «μάσκας». 

v