Τι να λέτε στον άντρα σας για να του δείχνετε ότι τον αγαπάτε

Τι να λέτε στον άντρα σας για να του δείχνετε ότι τον αγαπάτε

Σίγουρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και αν δεν συνοδεύονται από πράξεις δεν έχουν σημαντική αξία. Κάποιες φορές, όμως, χρειάζονται για να υπενθυμίσουμε στον άνθρωπό μας ότι τον αγαπάμε. Για να σας προλάβουμε, δεν αρκεί μόνο να περιμένουμε να το ακούσουμε από τα χείλη του, αλλά να του το λέμε κι εμείς συχνά- πυκνά- αν όχι το «σ’ αγαπώ» αυτό καθ’ αυτό, τότε και τις πιο γλυκές παραλλαγές του.

«Μου λείπεις!»: Μπορεί το πρωί να ήσαστε μαζί, όμως ένα ξαφνικό μήνυμα αγάπης στο κινητό του θα τον κάνει να ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι και να σας δει.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα.»: Η ζωή σας δεν θα ήταν ίδια αν δεν είχατε γνωρίσει το άλλο σας μισό.

«Τα παιδιά είναι πολύ τυχερά που είσαι πατέρας τους.»: Δείξτε του ότι τον θαυμάζετε και ότι τον αγαπάτε ως σύζυγο αλλά και ως πατέρα.

«Μετά από τόσα χρόνια, συνεχίζεις να με εκπλήσσεις.»: Είτε με το μυαλό του είτε με τις διαφορετικές πτυχές του.

«Σ’ ευχαριστώ που με στηρίζεις!»: Ναι, παραπονιόμαστε ότι οι άντρες μας δεν κάνουν τίποτα στο σπίτι και ότι δεν βοηθούν με τα παιδιά. Και ναι, υπερβάλλουμε! Ξεχάστε για μια μέρα τα παράπονα και υπενθυμίστε του πόσο εκτιμάτε αυτά που προσφέρει στην οικογένειά σας.

«Ήθελα απλώς να σου πω ότι σε σκέφτομαι.»: Ένα ραβασάκι/ χαρτάκι που θα κρύψετε στο μπουφάν του ή ένα μήνυμα στον καθρέφτη της τουαλέτας που θα δει όταν βγει από το μπάνιο είναι ο καλύτερος τρόπος να του δείξετε πόσο τον σκέφτεστε.

«Συγγνώμη…»: Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε του συγγνώμη, αν τον αδικήσετε. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να του δείξετε ότι τον αγαπάτε;

«Κανείς άλλος δεν με κάνει να γελάω τόσο όσο εσύ, ακόμα και όταν δεν είμαι καλά.»: Παραδεχτείτε το: το χιούμορ του σας έχει κερδίσει χρόνια τώρα.

«Μαζί σου αισθάνομαι ασφάλεια και σιγουριά.»: Δεν είναι ο άνθρωπος που σας προστατεύει ό,τι κι αν γίνει;



«Δεν στο λέω συχνά, αλλά είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί σου»: Μπορεί να μην είναι ο ίδιος άκρατος έρωτας με την αρχή της σχέσης σας, αλλά είναι σίγουρα πιο βαθύς και ουσιαστικός.

«Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου είναι όσα είμαστε μαζί.»: Για να του δείξετε την αγάπη σας, δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

«Μπορεί η ζωή μας να μην είναι σαν τα παραμύθια, όμως για μένα θα είσαι πάντα ο πρίγκιπάς μου!»: Αν προτιμάτε κάτι πιο λυρικό…

«Η αγαπημένη μου στιγμή είναι όταν με παίρνεις αγκαλιά και μου λες ότι μ’ αγαπάς.»: Επιβεβαιώνοντας την αγάπη του, του υπενθυμίζετε τη δική σας.

«Για μένα είσαι ο κολλητός μου, ο εραστής μου, το στήριγμά μου, ο άνθρωπός μου!»: Υπενθυμίστε του ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που για σας συγκεντρώνει όλες αυτές τις ιδιότητες.

«Θέλω να σε κάνω χαρούμενο κάθε μέρα!»: Μια υπόσχεση αγάπης που με τα χρόνια ξεχνάμε.

«Δεν είμαι ίδια όπως τότε που με γνώρισες. Εσύ μ’ έχεις αλλάξει προς το καλύτερο.»: Όταν ο άνθρωπός σου σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, καταλαβαίνεις την αξία του.

«Σου έφτιαξα το αγαπημένο σου γλυκό γιατί το αξίζεις.»: Ως γνωστόν, ο έρωτας και η αγάπη περνούν απ’ το στομάχι…

«Ετοιμάζω μια ρομαντική βραδιά μόνο για εμάς.»: Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι και δείξτε στον άντρα σας πόσο σας έχει λείψει.

«Δεν στο λέω συχνά, αλλά είμαι περήφανη για σένα και για όσα κάνεις καθημερινά για την οικογένειά μας.»: Η εκτίμηση και ο σεβασμός σε μια φράση!

«Σ’ αγαπώ γι’ αυτό που είσαι!»: Με τα προτερήματα, τα ελαττώματα, τα καλά και τα κακά του. Θυμίστε του το σημαντικότερο: ότι τον αγαπάτε όπως ακριβώς είναι και ότι δεν θέλετε ν’ αλλάξει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v