Η συγκινητική αντίδραση ενός μπαμπά την ώρα που ξεγεννά τον γιο του!

Η συγκινητική αντίδραση ενός μπαμπά την ώρα που ξεγεννά τον γιο του!

Στο δύσκολο ταξίδι της εγκυμοσύνης και του τοκετού, η γυναίκα είναι εκείνη που -ίσως και δικαιωματικά- βρίσκεται στο επίκεντρο, με τους μπαμπάδες να έρχονται στη δεύτερη θέση. Όμως, και εκείνοι προετοιμάζονται ψυχολογικά για τον νέο ρόλο που τους περιμένει, αγωνιούν για το αν θα πάνε όλα καλά στον τοκετό και νιώθουν απέραντη αγάπη και ανακούφιση όταν αντικρίζουν για πρώτη φορά το μωρό τους.

Τρανό παράδειγμα το στιγμιότυπο που απαθανάτισε η Jaydene Freund, που ειδικεύεται στις φωτογραφήσεις τοκετών. Ενώ, λοιπόν, βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού, η γυναίκα (που θα γινόταν μαμά για δεύτερη φορά) της ζήτησε να στρέψει τον φακό της προς τη μεριά του μπαμπά, την ώρα που το μωρό τους ερχόταν στον κόσμο. Το βλέμμα του συντρόφου της την στιγμή που ξεγεννά τον γιο του - τον μικρό Theodore- και έπειτα τον κρατά στα χέρια του είναι γεμάτο αγάπη, στοργή και συγκίνηση!

«Αυτή η μαμά δεν είχε φωτογραφήσει τον τοκετό του πρώτου της παιδιού και θυμόταν πόσο είχε συγκινηθεί ο άντρας της. Γι’ αυτό τώρα, μου ζήτησε να επικεντρωθώ σ’ εκείνον και στην αντίδρασή του μόλις το μωρό ερχόταν στον κόσμο- ήθελε να το θυμάται σαν ένα μέρος της ιστορίας του μωρού της».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μπορεί οι μπαμπάδες να μην εκδηλώνουν εύκολα τα συναισθήματά τους, όμως, η πρώτη φορά που αντικρίζουν το παιδί τους, είναι κάτι μοναδικό, κάτι που θα κρατήσουν για πάντα, αν όχι σε μια φωτογραφία, στην καρδιά και τη μνήμη τους!

Πηγή: babble.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v