Τα καλύτερα σεμινάρια για μέλλοντες γονείς

Τα καλύτερα σεμινάρια για μέλλοντες γονείς

Κανείς δεν σας εγγυάται ότι αν παρακολουθήσετε κάποια ειδικά σεμινάρια για μέλλοντες και άπειρους γονείς, θα τα ξέρετε όλα μόλις κρατήσετε το μωράκι σας στην αγκαλιά σας. Όλοι, όμως, σας εγγυώνται ότι τα σεμινάρια αυτά θα σας βοηθήσoυν ν’ αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και γνώση τις πρώτες μέρες με το νέο μέλος της οικογένειάς σας.

Δωρεάν σεμινάρια θηλασμού από το Mitrikosthilasmos.com

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο Mitrikosthlasmos.com διοργανώνει σεμινάρια με τίτλο «Μαθαίνω να θηλάζω και να ταΐζω το μωρό μου - Οι πρώτοι 12 μήνες της βρεφικής διατροφής», που απευθύνονται σε εγκύους αλλά και θηλάζουσες μητέρες. Αν κάποια φίλη σας έχει ήδη αποκτήσει το μωράκι της, είναι ευκαιρία να πάτε μαζί!

Επειδή, όπως είναι αναμενόμενο, η προσέλευση είναι μεγάλη, θα χρειαστεί να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και προκράτηση της θέσης σας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Σεμινάρια ειδικά για μπαμπάδες από την Ευτοκία

«Γίνομαι μπαμπάς! Και τι κάνω;», ονομάζεται το σεμινάρια του σωματείου Ευτοκία που σκοπό έχει να καθησυχάσει τους αγχωμένους μπαμπάδες αλλά και να τους δείξει πώς μπορούν να βοηθήσουν την έγκυο σύντροφό τους καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (και στα 3 στάδια του τοκετού), την περίοδο της λοχείας αλλά και στην δύσκολη φάση του θηλασμού.

Μαθήματα ανώδυνου τοκετού από το all4baby.gr

Μέσα σε τρία μαθήματα διάρκειας 120 λεπτών το καθένα, θα μάθετε τα πάντα για όσα πρέπει να περιμένετε την περίοδο της εγκυμοσύνης. Πότε θα νιώσετε τις πρώτες συσπάσεις και πόνους, πώς θα καταλάβετε ότι «έσπασαν τα νερά», αλλά και πώς να προετοιμαστείτε σωστά για το μαιευτήριο. Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η πρακτική εξάσκηση, όπου οι μέλλουσες μητέρες κάνουν μαθήματα για την ώρα της εξώθησης του μωρού. 


Περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα που συνεχώς ανανεώνονται θα βρείτε εδώ

Το κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ για τη μέλλουσα μητέρα και μόλις στα 5 ευρώ για τον σύντροφο.

Online σεμινάριο λοχείας και περιποίησης νεογέννητου από το Nutricia.gr

Η περίοδος της λοχείας είναι μία από τις πιο δύσκολες αλλά και πιο σημαντικές περιόδους μετά την εγκυμοσύνη. Στα σεμινάρια που πραγματοποιούνται από το Nutricia.gr, θα ενημερωθείτε για το πώς είναι οι πρώτες 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό, πώς μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της «άπειρης» μαμάς αλλά και να περιποιηθείτε το νεογέννητό σας. Και όλα αυτά από τον υπολογιστή σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, αφού Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα! Η επόμενη διαδικτυακή συνάντηση έχει οριστεί για τις 15 Φεβρουαρίου 2017.

Προϋπόθεση είναι να είστε μέλος του Nutricia club- για εγγραφή πατήστε εδώ

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων σεμιναρίων. 

Δωρεάν προγεννητικά μαθήματα στο Ιασώ

Στα σεμινάρια για… super μαμάδες που οργανώνει το μαιευτήριο Ιασώ, οι μέλλουσες μαμάδες μαθαίνουν πώς αναπτύσσεται το έμβρυο αλλά και πώς μπορούν να «δεθούν» μαζί του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Παράλληλα, ενημερώνονται για τα πρακτικά θέματα του τοκετού και του θηλασμού.

Οι συναντήσεις είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 11 έως τις 2 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε στο 210618 4155.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του Ιασώ

«Είμαι έγκυος» στη Φαινερέτη 

Με το πρόγραμμα Προετοιμασίας των Ζευγαριών για τον Τοκετό και την Γονεϊκότητα, το ζευγάρι προετοιμάζεται για την έλευση του νέου τους μέλους στην οικογένεια, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Επιπλέον, κάθε έγκυος έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής που σκοπό έχει να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση της μέλλουσας μαμάς, να τη βοηθήσει ν' αποκτήσει ευκαμψία αλλά και να την ανακουφίσει από τυχόν ενοχλήσεις . 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Για τις μαμάδες που δεν μπορούν να παραβρεθούν στις συναντήσεις ή χρειάζονται άμεσα υποστήριξη, το τηλεφωνικό κέντρο της Φαινερέτης λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v