Κερδίστε 5 DVD της παιδικής ταινίας ΤΡΑΓΟΥΔΑ!

Κερδίστε 5 DVD της παιδικής ταινίας ΤΡΑΓΟΥΔΑ!

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 5 DVD της απολαυστικής παιδικής ταινίας «ΤΡΑΓΟΥΔΑ!». Το DVD περιέχει τα εξής υποτιτλισμένα στα ελληνικά bonus features: Το Making Of του ΤΡΑΓΟΥΔΑ!™ – Μουσικά Βίντεο – Τα Καλύτερα του ΤΡΑΓΟΥΔΑ!™ - Τα καλύτερα του Γκάντερ. Δείτε τους νικητές:

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΦΑΙΔΡΑ

ΛΙΝΑ ΚΕΛΛΥ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

Μάθετε περισσότερα για την ταινία ΤΡΑΓΟΥΔΑ! (SING)

Aπό την Illumination Entertainment, το στούντιο που μας έφερε την ταινία «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε», έρχεται μία κωμωδία κινουμένων σχεδίων που θα μας βοηθήσει να βρούμε τη μουσική που όλοι κρύβουμε μέσα μας.



Στην ταινία «Τραγούδα!» πρωταγωνιστεί ο Μάθιου ΜακΚόναχι ως Μπάστερ Μουν, ένα υπεραισιόδοξο κοάλα που διοργανώνει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού στον κόσμο με σκοπό να σώσει το χρεωκοπημένο θέατρό του, η Ρις Γουίδερσπουν ως Ροζίτα, μία καταπονημένη και υποτιμημένη γουρουνίτσα, μητέρα 25 μικρών, που απεγνωσμένα προσπαθεί να ελευθερώσει την ντίβα που κρύβει μέσα της, η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Ας, μια πανκ ροκ σκαντζοχοιρίνα που κρύβει μια πολύ γλυκιά φωνή πίσω από τη σκληρή της εμφάνιση και ο Τάρον Έγκερτον ως Τζόνι, ένας νεαρός γορίλας γκάνγκστερ που ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από τα παραπτώματα της οικογένειάς του.



Τραγούδα! Η μουσική κωμωδία - φαινόμενο της χρονιάς!

Απολαύστε την στην ελληνική μεταγλώττιση με τις φωνές των: Θέμη Γεωργαντά, Τζωρτζίνας Λιώση, Ντένη Μακρή, Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε DVD & 2D3D Blu-Ray στις 5/4 από την Tanweer. 

 

v