Κερδίστε δημητριακά NESQUIK®!

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και 5 τυχεροί νικητές κερδίστε από 4 κουτιά δημητριακών NESQUIK®. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχάσετε, στη θέση «Σχόλια», να μας γράψετε την πλήρη διεύθυνσή σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου να λάβετε το δώρο σας. Δείτε τους νικητές.

Οι νικητές:

ΣΙΑΜΠΤΑΝΗ ΚΡΙΣΤΗ

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΑΧΑΛΙΩΤΗ ΟΛΓΑ

 

Αρχίστε μια «καλή μέρα με μία καλή πράξη» 

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινά κανείς τη μέρα του με μια καλή πράξη που ξέρει ότι θα χαρίσει χαμόγελα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη; Τα δημητριακά  NESQUIK® της Nestlé, για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιούν το πρόγραμμα «Καλή μέρα με μια καλή πράξη», έχοντας ακριβώς αυτό τον σκοπό. 

Μαζί με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε», λοιπόν, τα  NESQUIK® καλούν τα παιδιά να βοηθήσουν, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία τους και... ζωγραφίζοντας.

Τα βήματα για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι πολύ απλά, ωστόσο χρειάζεται και η βοήθεια των γονιών. Μαμάδες και μπαμπάδες, λοιπόν, πρέπει να βγάλουν τα κινητά τους, να φωτογραφίσουν τη ζωγραφιά των παιδιών τους και να την ανεβάσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα nestlenoiazomai.gr/kali_praxi, που έχει δημιουργηθεί ειδικά γι' αυτό τον λόγο.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι για κάθε ζωγραφιά που «ανεβάζετε», τα δημητριακά NESQUIK® σε συνεργασία με το «Μπορούμε», θα προσφέρουν 20 μερίδες δημητριακών σε κοινωφελείς οργανισμούς που στηρίζουν παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Μέσω μιας τόσο ευχάριστης διαδικασίας, τα παιδιά θα γίνουν μέρος μιας σημαντικής προσπάθειας και θα καταλάβουν τι σημαίνει να προσφέρεις και να δίνεις χαρά στους συνανθρώπους σου! Υπάρχει κάτι καλύτερο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v