Δείτε τι έκανε αυτός ο μπαμπάς για να κάνει την κόρη του να «ξεκολλήσει» από το κινητό

Δείτε τι έκανε αυτός ο μπαμπάς για να κάνει την κόρη του να «ξεκολλήσει» από το κινητό

Οι περισσότεροι έφηβοι πιστεύουν ότι οι γονείς τους τα ντροπιάζουν όσο κανείς άλλος στον κόσμο. Αυτός ο μπαμπάς χρησιμοποίησε ακριβώς αυτό το «όπλο» για να πετύχει τον στόχο του και να αναγκάσει την 14χρονη κόρη του να «ξεκολλήσει» από το κινητό, ειδικά τις ώρες που είναι μαζί. Ο λόγος για τον Αμερικανό Bradley Herbst, ο οποίος κάθε Παρασκευή που πάει και φέρνει τη Sydney από το σχολείο, της απαγορεύει κατά την διάρκεια της διαδρομής να χρησιμοποιεί το κινητό της. Αν παραβεί τον κανόνα, ο μπαμπάς έχει δικαίωμα να εμφανιστεί στο σχολείο φορώντας όποια στολή του «κατέβει».

Κάποιες, λοιπόν, από τις εμφανίσεις του είναι οι παρακάτω:



Ο ίδιος ο Herbst, βέβαια, λέει ότι δεν επιλέγει τα κοστούμια αυθαίρετα, παρά ανάλογα με το θέμα που ασχολούνται τα παιδιά του την κάθε περίοδο στο σχολείο, ενώ μερικές φορές παίρνει ιδέες και από φίλους που κατά καιρούς του δανείζουν διάφορες στολές.



Μάλιστα, δεν αρκείται απλά στο να εμφανιστεί έτσι μπροστά σε όλους τους συμμαθητές των παιδιών του, αλλά ποστάρει και φωτογραφίες όπως αυτές στο Facebook, για να τον… θαυμάσουν όλοι!

Ο σκοπός του πετυχαίνει, πάντως, αφού όπως λέει ο ίδιος «πλέον δεν τολμούν ούτε να εμφανίσουν τα κινητά από τις τσέπες τους!».



Οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι η κόρη του δεν βρίσκει τις εμφανίσεις αυτές του μπαμπά της τόσο αστείες. «Οι φίλες της, όμως, ενθουσιάζονται κάθε φορά που με βλέπουν!», υποστηρίζει εκείνος. Το ίδιοι ισχύει και για τους δικούς του φίλους, οι οποίοι απογοητεύονται αν περάσει Παρασκευή χωρίς νέα φωτογραφία.



Μιλώντας στη Huffington Post, ο μπαμπάς καταλήγει «Ελπίζω να λάβουν κι άλλοι γονείς το μήνυμα του πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουμε έναν τρόπο για να επικοινωνούμε με τα παιδιά μας, όσο δεν είναι προσηλωμένα στο κινητό τους. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να τα ξεκολλήσεις από αυτό που μερικές φορές χρειάζεται να καταφύγεις στους πιο ευρηματικούς τρόπους για να το καταφέρεις. Αν αυτό που θα κάνεις βγάζει και λίγο γέλιο… τόσο το καλύτερο!».

Πηγή: huffingtonpost.com

v