Κερδίστε 4 συμμετοχές στο εργαστήριο «Είναι δικό μου, είναι δικό μας» από το Art4fun

Κερδίστε 4 συμμετοχές στο εργαστήριο «Είναι δικό μου, είναι δικό μας» από το Art4fun

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 4 συμμετοχές στο εργαστήριο «Είναι δικό μου, είναι δικό μας» στο Art4fun στο Χαλάνδρι, την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 18.00. Δείτε τους νικητές:

ΒΑΝΑΚΑΡΗ ΕΛΕΝΗ

ΗΛΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

ΚΟΡΔΟΛΕΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΑΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

«Είναι δικό μου, είναι δικό μας»

Ένα διαφορετικό παραμύθι και εργαστήριο που μαθαίνουν στα παιδιά (από 3 ετών)να μοιράζονται μέσα από το παιχνίδι. 

Τι θα συμβεί όταν ο Πίκολο πάει στο σπίτι του Όσκαρ; Θα τον αφήσει να παίξει με τα παιχνίδια του; Θα καταφέρουν να παίξουν μαζί ή θα έχουμε κλάματα; Φέρτε ένα παιχνίδι σας από το σπίτι! Θα πούμε παραμύθι και μετά θα μάθουμε να παίζουμε όλοι μαζί και να μοιραζόμαστε τα παιχνίδια μας μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.

*Αν κάθε παιδί φέρει ένα αγαπημένο του μικρό παιχνίδι από το σπίτι, θα βοηθήσει τη διεξαγωγή του εργαστηρίου. 

Πότε: Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 18.00.

Πού: Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης Art4fun στη διεύθυνση Ολύμπου 25 στο Χαλάνδρι. 

Κόστος συμμετοχής: 9 ευρώ. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Λίγα λόγια για το Art4fun

Ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης που συνδυάζει κάθε πιθανή μορφή ψυχαγωγίας για το παιδί, από επιτραπέζια και ξύλινα παιχνίδια (plan toys) και οργανωμένα προγράμματα που λαμβάνουν χώρα εκεί, όπως ζωγραφική, κεραμική, δημιουργικό και μουσικοκινητικό  εργαστήρι για μωρά, χορός, γιόγκα, θεατρικό παιχνίδι, cooking, ψυχοκινητικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια. 

Τα events, που διοργανώνονται κάθε Παρασκευή με διαφορετική παιδαγωγική ενότητα κάθε φορά, είναι εξίσου διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα! Το Σαββατοκύριακο, τα παιδιά ευχαριστιούνται ελεύθερο παιχνίδι αλλά και... πάρτι. 

Παράλληλα, ο δροσερός κήπος αποτελεί μια μικρή όαση χαλάρωσης για όλη την οικογένεια, αφού έχει διαμορφωθεί με παιχνίδια κατάλληλα για παιδιά ηλικίας από 1 έως 8 ετών, σε έναν χώρο ασφαλή δίπλα ακριβώς στα τραπεζάκια όπου οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους.

 

v