Κερδίστε αντίτυπα από τη δημοφιλή σειρά παιδικών βιβλίων «Οι 5 φίλοι»

Κερδίστε αντίτυπα από τη δημοφιλή σειρά παιδικών βιβλίων «Οι 5 φίλοι»

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο της δημοφιλούς σειράς παιδικών βιβλίων  «Οι 5 φίλοι», των εκδόσεων Gutenberg. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν είστε κάτοικοι επαρχίας, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα πλήρη στοιχεία και την διεύθυνσή σας, προκειμένου το βιβλίο να σας αποσταλεί ταχυδρομικά, ενώ οι κάτοικοι Αθηνών που θα κερδίσουν θα το παραλάβουν από το βιβλιοπωλείο. Δείτε τους νικητές:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΠΕΛΕΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΣΙΓΑΛΑ ΠΕΝΝΥ

ΣΤΟΥΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΑΝΟΥ ΘΑΛΕΙΑ

ΤΑΜΠΟΥΚΟΥ ΙΡΙΔΑ

ΨΩΦΑΚΗ ΝΙΚΗ

Οι  Πέντε Φίλοι

Έπειτα από παράκληση πολλών γονέων που αγάπησαν το διάβασμα χάρη στους Πέντε φίλους της Ένιντ Μπλάιτον, η  σειρά επανακυκλοφορεί για να την ξαναχαρούν μαζί με τα παιδιά τους. 

Τα τρία αδέλφια, ο Τζούλιαν, ο Ντικ και η μικρή τους αδελφή Άννα, μαζί με την ξαδέλφη τους Τζωρτζ και το σκυλάκι τους Τίμοθι  βρίσκονται πάλι στα βιβλιοπωλεία. Για να θυμίσουν στους μεγαλύτερους συναρπαστικά παιδικά καλοκαίρια και να να ταξιδέψουν αγοράκια και κοριτσάκια, με τη φαντασία τους, μακρύτερα από όσο η εξάρτηση από την οθόνη και την εικόνα μπορεί να τα οδηγήσουν.

 

Συναρπαστικές περιπέτειες, χωρίς βία, που ωθούν τα παιδιά να αγαπήσουν το καλό βιβλίο. 

Με την υπογραφή της Ένιντ Μπλάιτον που ψηφίζεται σταθερά, εδώ και χρόνια, σε σχετικές έρευνες, ως η πιο αγαπημένη δημιουργός παιδικών βιβλίων σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Της πιο πολυμεταφρασμένης παγκοσμίως συγγραφέως, μετά την Άγκαθα Κρίστι, τον Ιούλιο Βερν και τον Σαίξπηρ!



Από την Αγγλία στην Κίνα και από την Αμερική στο Πακιστάν "Οι πέντε φίλοι" κυκλοφορούν σε 54 γλώσσες. Έχουν γίνει αγγλικές, γερμανικές, δανέζικες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, κινούμενα σχέδια, ηλεκτρονικά και διαδικτυακά παιχνίδια, έναυσμα για ποικίλες δραστηριότητες φιλαναγνωσίας, αφορμή για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης σε παιδικές παρέες. 

Η σειρά αποτελείται από 21 βιβλία.

Εκδόσεις Gutenberg: Διδότου 37, Αθήνα. Τηλ. 210 3642003

v