10 πράγματα που καταλαβαίνουν μόνο τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ύψους

10 πράγματα που καταλαβαίνουν μόνο τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ύψους

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ύψους είναι πραγματικά αξιολάτρευτα! Μια κοντή γυναίκα δίπλα σε έναν πολύ ψηλό άντρα μοιάζει με πολύτιμη, χαριτωμένη μανιατούρα, ενώ αντίστροφα, ένας κοντός άντρας δίπλα σε μια πολύ ψηλή γυναίκα, αναπόφευκτα σε κάνει να τον θαυμάζεις για το πόσο ακομπλεξάριστος είναι, αλλά και να αναρωτιέσαι για τα… κρυφά του χαρίσματα (πονηρό κλείσιμο ματιού). Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε κάθε σχέση με μεγάλες διαφορές, τα ζευγάρια αυτά δεν παύουν να έχουν και ορισμένα καθημερινά «προβλήματα» ή, τέλος πάντων, ιδιαιτερότητες. Αν είστε ένα από αυτά, σίγουρα ξέρετε ότι…

Το να περπατάτε στον ίδιο ρυθμό είναι σχεδόν αδύνατοΕίναι κάπως σαν να περπατάς με ένα πολύ μικρό παιδί: χρειάζεται σχεδόν να τρέξει για να σε φτάσει.

Οι selfies είναι πολύ δύσκολη υπόθεσηΧρειάζεσαι διδακτορικό στην τριγωνομετρία για να βρεις τη σωστή γωνία. Και κάποιου το πρόσωπο πάντα θα εμφανίζεται στην εικόνα μόνο κατά το ήμισυ.

Οι αγκαλιές είναι σχεδόν εναέριεςΑυτό, βέβαια, έχει και τη χάρη του όταν είσαι γυναίκα!

…και τα φιλιά γίνονται λίγο πιο ρομαντικάΑρκεί ο σύντροφός σας να έχει αρκετά γερά μπράτσα ή ένα ακόμα πιο γερό σκαμπό.

Αναπόφευκτα το κεφάλι του κοντύτερου θα λειτουργήσει κάποια στιγμή και ως «ακουμπιστήρι»…Αν είστε εσείς το ακουμπιστήρι, ετοιμαστείτε να πάρετε εκδίκηση γιατί…

Ο ψηλότερος είναι ανέκαθεν ο «δούλος» του κοντούΤι να την κάνεις την σκάλα, όταν έχεις τον άνθρωπο-βουνό στο πλευρό σου!

Αν είσαι κοντύτερη γυναίκα ευχαριστιέσαι να φοράς τακούνια!Αν πάλι είσαι εσύ ψηλότερη, τα ξεχνάς οριστικά…

Κάποιες στάσεις στο σεξ είναι πρακτικά αδύνατεςΟτιδήποτε όρθιο, για παράδειγμα, ή πέρα από τα πολύ συνηθισμένα μπορεί να θέλει πολύ παραπάνω κόπο (δεν αποκλείεται, βέβαια, στο τέλος να αξίζει!).

Χρειάζεται να προσαρμόζεις ξανά και ξανά χίλια δύο πράγματαΌπως το κάθισμα του αυτοκινήτου ή τη μπαταρία της ντουζιέρας. Στην αρχή σου φαίνεται αρκετά ενοχλητικό, όμως σιγά-σιγά το συνηθίζεις.

Τα αστεία και τα πειράγματα δεν λείπουν από την καθημερινότητα

Και αυτά τα συνηθίζεις, και μάλιστα μαθαίνεις να απαντάς αναλόγως:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v