4 φθινοπωρινά καφέ που μπορείτε να πάτε με τα παιδιά

4 φθινοπωρινά καφέ που μπορείτε να πάτε με τα παιδιά

Ο Σεπτέμβρης τελειώνει και δυστυχώς ο καφές και το παιχνίδι έξω αρχίζουν σιγά- σιγά να μοιάζουν ένα μακρινό, καλοκαιρινό όνειρο. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θ’ αρχίσει να βρέχει αναπάντεχα ή που φοβάστε μην κρυώσουν τα παιδιά αν κάτσετε έξω, αυτά τα 4 καφέ πρέπει να είναι στις πρώτες σας επιλογές.

Cap cap το... κλασικό

*Φωτογραφία: thedailyowl.gr

Για να μεταφερθείτε σε ένα ξεχωριστό σκηνικό βγαλμένο κυριολεκτικά μέσα από τα παραμύθια και τον κόσμο του Χάρι Πότερ, το διάσημο πλέον Cap Cap στο Αιγάλεω, που προσφάτως απέκτησε και αδελφάκι στο Ελληνικό (φώτο), θα σας ανταμείψει. Δοκιμάστε οικογενειακώς τα περίεργα ροφήματα, τα λαχταριστά γλυκά αλλά και τα αλμυρά πιάτα του και χαζέψτε άφοβα την προσεγμένη διακόσμησή του που θυμίζει κάτι από Disneyland! Εσείς θα ξανανιώσετε για λίγο παιδιά και τα παιδιά θα μεταφερθούν έστω και για λίγο, σ’ έναν μαγικό κόσμο.

Διεύθυνση: Πανόρμου 26, Αιγάλεω και λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό. 

Τηλέφωνο: 2105904116 (Αιγάλεω) και 2109645008 (Ελληνικό). 

Marlin’ s House

Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρείτε το Marlin’ s House, ένα καφέ για μεγάλους αλλά και πιτσιρίκια μέχρι 5 ετών. Αν το επισκεφθείτε σαββατοκύριακο, μάλιστα, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε ένα απολαυστικό brunch από τις 11 έως τη 1 το μεσημέρι. Για τα παιδιά δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε- πολύ συχνά διοργανώνονται προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από τη σελίδα του καφέ στο Facebook.

Πού θα πάτε: Δεκελείας 125, Νέα Φιλαδέλφεια.

Tηλέφωνο: 2102588882.

Yoleni’ s για τους μεγάλους και Yolenini για τους μικρούς

*Φωτογραφία: insider-publications.com

Αν δεν αλλάζετε με τίποτα το κέντρο, μία βόλτα μέχρι το Κολωνάκι θα αφήσει ευχαριστημένους τόσο εσάς όσο και τα μικρά σας. Εκεί, έχετε αρκετές επιλογές. Μπορείτε είτε να χαλαρώσετε στο καφέ και να δοκιμάσετε τις πεντανόστιμες χειροποίητες πίτες του είτε να κάνετε μια βόλτα στο κατάστημα του Yoleni με τα ιδιαίτερα προϊόντα του που πιθανώς θέλετε να πάρετε και σπίτι. Παράλληλα, τα παιδιά θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και θα δημιουργήσουν στο Yolenini, τον χώρο που είναι αφιερωμένος μόνο σ’ αυτά- εδώ θα βρείτε το πρόγραμμά του. 



Πού θα πάτε: Σόλωνος 9, Κολωνάκι.

Τηλέφωνο: 2122223622. 

Café Merlin στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη

*Φωτογραφία: tripadvisor.com

Για να πιείτε τον καφέ σας σε έναν ξεχωριστό χώρο με θέα στον Εθνικό Κήπο, το καφέ Merlin που βρίσκεται μέσα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη είναι το ιδανικό μέρος. Την ίδια ώρα, τα μικρά σας βρίσκονται σε έμπειρα χέρια και μάλιστα απασχολούνται δημιουργικά σε ένα από τα προγράμματα που διοργανώνονται στο Ίδρυμα, τα οποία θα δείτε αναλυτικά εδώ

Πού θα πάτε: Βας. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1, Αθήνα.

Τηλέφωνο: 2103611206. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v