Κερδίστε μανικιούρ και πεντικιούρ από το Jo's All About Nails και μία εφαρμογή extensions βλεφαρίδων από το Eva' s Hair & Eyelash Extensions

Κερδίστε μανικιούρ και πεντικιούρ από το Jos All About Nails και μία εφαρμογή extensions βλεφαρίδων από το Eva s Hair & Eyelash Extensions

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε δύο δώρα... γένους θηλυκού: μία ολοκληρωμένη περιποίηση μανικιούρ- πεντικιούρ (με τεχνητά νύχια και ημομίνιμο) από το Jo's All About Nails, συνολικής αξίας 60 ευρώ και μία εφαρμογή extensions βλεφαρίδων από το Eva' s Hair & Eyelash Extensions, αξίας 80 ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στη θέση ΣΧΟΛΙΑ, θα πρέπει να συμπληρώσετε για ποιο από τα δύο δώρα ενδιαφέρεστε. Δείτε τις νικήτριες:

ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΔΗ ΙΩΑΝΝΑ

 

Jo's All About Nails

Στον χώρο του Jo's All About Nails, μπορείτε να κάνετε θεραπευτικό μανικιούρ και πεντικιούρ για την βασική περιποίηση των άκρων σας αλλά και να πειραματιστείτε με τις τάσεις της μόδας, όπως τα ευφάνταστα σχέδια στα νύχια, αλλά και τις διαφορετικές τεχνικές: από το ημιμόνιμο μανικιούρ και πεντικιούρ μέχρι τα τεχνητά νύχια με gel ή ακρυλικό. 

Eva' s Hair & Eyelash Extensions

Τα extensions στα μαλλιά θα σας δώσουν όγκο και πιο πλούσια κόμη ενώ στις βλεφαρίδες θα σας δώσουν σαγηνευτικό βλέμμα! Το αποτέλεσμα το καθορίζετε εσείς: για τις βλεφαρίδες, μπορείτε να επιλέξετε βραδινό ή φυσικό look. Σε κάθε περίπτωση, για 2 μήνες (τόσο διαρκούν τα eyelash extensions), δεν θα χρειαστεί να βάζετε μάσκαρα και έτσι το μακιγιάζ σας θα γίνει ακόμα πιο γρήγορο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v