Κερδίστε 10 αντιφθειρικά προϊόντα Hedrin Solution

Κερδίστε 10 αντιφθειρικά προϊόντα Hedrin Solution

Τα σχολεία ξεκίνησαν και οι ψείρες κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους. Αντιμετωπίστε τις άμεσα με το Hedrin Solution. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 10 προϊόντα Hedrin Solution. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στη θέση ΣΧΟΛΙΑ της φόρμας διαγωνισμού, θα πρέπει να συμπληρώσετε την πλήρη διεύθυνση (οδό, αριθμό, πόλη, Τ.Κ.) και το τηλέφωνό σας γιατί τα προϊόντα θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά. Δείτε τους νικητές:

Αλεξανδρόπουλος Θοδωρής

Αλεξίου Ευάγγελος

Ανδρουλάκης Ανδρέας

Δρόσου Παναγιώτα

Κασαπίδου Τζένη

Κουτσουδάκη Eλένη

Μάρκου Γιώργος

Πετροπούλου Καλλιόπη

Προσινούδη Μαρία  

Χατζησωτηρίου Πωλίνα

Αντιφθειρική Σειρά Hedrin®

Το Hedrin® ήρθε να σας απαλλάξει από τις ψείρες και τα αυγά τους εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Δεν περιέχει χημικά φθειροκτόνα, είναι άοσμο και φιλικό για το τριχωτό της κεφαλής και απολύτως ασφαλές ακόμα και για βρέφη 6 μηνών καθώς και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Διαλέξτε τον τύπο Hedrin® που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες των παιδιών σας και απαλλαγείτε από τις ψείρες γρήγορα, εύκολα, οικονομικά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Hedrin® Treat & Go Mousse: αφρός ιδανικός για μακριά μαλλιά χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Hedrin® Plus: spray ιδανικό για κοντά μαλλιά και συχνές επαναμολύνσεις.

Hedrin® Solution: η οικονομική λύση για πυκνά ή σγουρά μαλλιά. 

Hedrin® Protect & Go: απόλυτη πρόληψη χωρίς τη χρήση εντομοαπωθητικών, η λοσιόν ξεμπλέκει τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα εξολοθρεύει τις ψείρες και τα αυγά τους πριν προλάβουν να πολλαπλασιαστούν.

Μάθετε τα πάντα γύρω από τις ψείρες και την αντιμετώπισή τους στο www.hedrin.gr

 

v