Κερδίστε τις πάνες του μήνα από τα Nannys

Κερδίστε τις πάνες του μήνα από τα Nannys

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 3 δώρα με προϊόντα για βρέφη για έναν μήνα από τα Nannys, που παράγονται στην Ελλάδα, αξίας 39 ευρώ το καθένα. Το κάθε δώρο περιλαμβάνει 4 πακέτα πάνες Economy pack, για μωρά και παιδιά έως 30 κιλά, 3 συσκευασίες μωρομάντηλα από την υπόλοιπη οικογένεια Nannys (μία συσκευασία 80 τεμαχίων, refil 72 τεμαχίων και μία συσκευασία με αμυγδαλέλαιο 56 τεμαχίων) καθώς και 2 συσκευασίες «Pezzeta Nannys» X Large. ΠΡΟΣΟΧΗ: στη θέση ΣΧΟΛΙΑ, θα πρέπει να συμπληρώσετε την πλήρη διεύθυνσή σας (οδό, αριθμό, ταχυδρομικό κώδικα, πόλη) καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας σταλεί το δώρο μέσω κούριερ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και οι 3 νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω προσωπικού e-mail.

Δείτε τους νικητές:

ΜΠΙΚΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΑΡΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΧΑΛΙΚΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

Λίγα λόγια για τα προϊόντα Nannys...

Στόχος των Nannys είναι η δημιουργία προϊόντων για το μωρό, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, η οποία εξασφαλίζεται από συνεχείς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγής, από τα υλικά μέχρι και το τελικό προϊόν. 

Μέλημα της εταιρείας είναι η προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων για τη φροντίδα του μωρού. Για αυτό, τα Nannys δεν σχεδιάζουν μόνο καλές πάνες. Η οικογένεια των προϊόντων Nannys αποτελεί την ιδανική επιλογή, που θα χαρίσει στα παιδιά την περιποίηση και την άνεση που χρειάζονται. Επιπλέον, τα προϊόντα Nannys έχουν ελληνική σφραγίδα, αφού παράγονται στη χώρα μας!

Εκτός από τις παιδικές πάνες, τα μωρομάντηλα Nannys, συμπληρώνουν την καθημερινή φροντίδα των μικρών σας. 

Nannys Facebook page: Nannys-Babys-Wish.

v