Οι πιο σέξι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι πιο σέξι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων

Από ταλέντο… ταλέντο κι από κορμί, κορμάρα. Οι λόγοι για να παρακολουθήσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι πάρα πολλοί. Μεταξύ αυτών βάζουμε και τα... κάλλη των αθλητών. Δείτε τους 10 πιο σέξι αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων.

Μάικλ Φελπς, κολύμβηση

Μάικλ Φελπς  

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της κολύμβησης και απόλυτος κυρίαρχος των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ με 22 μετάλλια σε τρεις Ολυμπιακές διοργανώσεις. Δεν ξέρουμε αν είναι ψάρι- άνρθωπος, όπως τον αποκαλούν, πάντως αν υπάρχουν "γοργόνοι", κάπως έτσι θα πρέπει να μοιάζουν.

Ράιαν Λόχτε, κολύμβηση

Ράιαν Λόχτε 

Εκτός από τα σημαντικά του κατορθώματα στο νερό, ο Αμερικάνος έχει έναν ακόμα λόγο για να τραβά τα βλέμματα του γυναικείου φύλου. Έχει ανακηρυχθεί ένας από τους πιο σέξι αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ σάλο προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του για το πώς θέλει μια γυναίκα. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, ξανασκεφτείτε το. Η μητέρα του δήλωσε πρόσφατα ότι: «Δεν μπορεί να δοθεί σε μια σχέση, είναι συνέχεια σε κίνηση. Έχει χρόνο μόνο για one night stands»!

Μάθιου Μίτσαμ, καταδύσεις

Μάθιου Μίτσαμ

Είναι σέξι, Ολυμπιονίκης, Αυστραλός, κάνει καταδύσεις και το 2008 στα αγώνισμα των 10 μέτρων έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων. Πριν τρέξετε να τον κάνετε add στο Facebook, μια μικρή λεπτομέρεια: Είναι επίσης ομοφυλόφιλος.

Καμίλ Λακούρ, κολύμβηση

Καμίλ Λακούρ 

Ο 27χρονος Γάλλος κολυμβητής μπορεί να έμεινε φέτος εκτός βάθρου στα 100μ ύπτιο για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου, παραμένει όμως ένα μεγάλο όνομα στο αγώνισμα και -ίσως- ο πιο σέξι αθλητής των Ολυμπιακών. Αν αποτύχει σαν αθλητής –το αντευχόμαστε- τον περιμένει καριέρα μοντέλου –με τις ευχές μας.

Ρίκι Μπέρενς, κολύμβηση

Ρίκι Μπερενς 

Κάτι ότι είναι μελαχρινός, κάτι η συλλογή του από χρυσά μετάλλια, κάτι το six pack, κάτι το χαμόγελό του (μια αναζήτηση στο google θα σας πείσει), ο Αμερικανός Ρίκι Μπέρενς είναι –κατά τη γνώμη μας- ο πιο σέξι αθλητής των Ολυμπιακών αγώνων. Για όσες δεν αρκούνται στο σώμα αλλά θέλουν και πνεύμα, να αναφερθεί επίσης ότι έχει και πτυχίο στα οικονομικά. Λέτε να τον φωνάξω να μου κάνει τη φορολογική;

Τομ Ντέιλ, συγχρονισμένη κατάδυση

Τομ Ντέιλ 

Ο 18χρονος Άγγλος δεν κατάφερε –για μία θέση- να ανέβει στο βάθρο των νικητών, έχει καταφέρει όμως να τραβήξει  τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα… βλέμματα του γυναικείου κοινού από πολύ μικρή ηλικία. P.S. Ενηλικιώθηκε πριν τρεις μήνες.

Φίλιπ Μπόι, ενόργανη γυμναστική

Φίλιπ Μπόι 

Ο  Γερμανός πρωταθλητής Ευρώπης, ύψους μόλις 1,70 δεν μας έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις επιδώσεις του κρατά όμως τα σκήπτρα ενός από τους πιο σέξι ενοργανίστες των Ολυμπιακών. Για όσες δεν ενθουσιάζονται στην ιδέα ενός άνδρα που κάνει σπαγκάτ να θυμίσω ότι κάνει επίσης ίππο με λαβές, κρίκους, άλματα, μονόζυγο και παράλληλους ζυγούς. Όσο Μπόι του λείπει...

Τζειμς Μάγκνουσον, κολύμβηση

Τζέιμς Μαγκνεσεν 

Φέτος, έχει ήδη κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο. Είναι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100 μ. και του χρεώνεται το 4ο μεγαλύτερο ρεκόρ της ιστορίας στα 100 μ. ελεύθερο. Και όλα αυτά δεν είναι τα μόνα εντυπωσιακά του προσόντα (βλ. φωτο)

Κάμερον Βαν ντερ Μπεργκ, κολύμβηση

Καμερον Βανντερμπεργκ 

Ο Νοτιοαφρικανός, κέρδισε φέτος το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. πρόσθιο, κατέγραψε το παγκόσμιο ρεκόρ και έγινε ο πρώτος Νοτιοαφρικανός που κερδίζει χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο σε ατομικό αγώνισμα. Α! Και είναι κούκλος. Θέλετε κάτι άλλο;

Λίαμ Τάνκοκ, κολύμβηση

Λίαμ Τανκοκ 

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Βρετανός Λίαμ Τάνκοκ δεν κατάφερε να κρατήσει φέτος το ρεκόρ στα 50 μ. ύπτιο. Προς δική μας απογοήτευση όμως, κέρδισε την αγάπη της συναθλήτριάς του Caitlin McClatchey.

 

v