Κερδίστε μία συμμετοχή στο summer camp του Paradise Park!

Κερδίστε μία συμμετοχή στο summer camp του Paradise Park!

Τα σχολεία έκλεισαν και το Mama365 μαζί με το Paradise Park σας κάνουν δώρο μία συμμετοχή αξίας 120 ευρώ, σε ένα ξεχωριστό summer camp. Προσοχή: Στη θέση ΣΧΟΛΙΑ της φόρμας του διαγωνισμού, θα πρέπει να δηλώσετε για ποια εβδομάδα ενδιαφέρεστε. Σημειώνεται ότι η χρήση του λεωφορείου και η συμμετοχή στις εκδρομές δεν συμπεριλαμβάνονται στο δώρο.

Δείτε την νικήτρια:

ΒΑΜΒΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Λίγα λόγια για το summer camp του Paradise Park

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δημιουργήσαμε με μεράκι ένα πρότυπο βιωματικό και αθλητικό πάρκο, το Paradise Park. Στο πάρκο λειτουργεί για όγδοη συνεχή χρονιά summer camp, μια ημερήσια κατασκήνωση, με σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας. Βρίσκεται στην συμβολή της Εθνικής οδού με την Αττική οδό, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης.

Το Paradise summer camp είναι μια ημερήσια κατασκήνωση που στόχο έχει να προσφέρει δημιουργική απασχόληση στα παιδιά κατά την διάρκεια των σχολικών διακοπών και την ιδανικότερη εναλλακτική λύση στην ανάγκη των εργαζομένων γονιών να προσφέρουν ψυχαγωγία, άθληση και βιωματικές δράσεις στα παιδιά τους!

Το πρόγραμμα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις σε παιδιά ηλικίας 4-14 ετών από τη λήξη του σχολικού έτους μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (18 Ιουνίου – 10 Αυγούστου και 27 Αυγούστου – 7 Σεπτεμβρίου).

Το πρόγραμμα των παιδιών είναι σχεδιασμένο από την επιστημονική και εκπαιδευτική ομάδα του Paradise Park. Οι εκπαιδευτές είναι παιδαγωγοί και καθηγητές φυσικής αγωγής με μεγάλη εμπειρία στην απασχόληση παιδιών. Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελείς ομάδες με κριτήριο την ηλικία και το φύλο.



Υπάρχει μόνιμη παρουσία ιατρού και ομάδας παροχής πρώτων βοηθειών και όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο summer camp καλύπτονται από ιδιωτική ασφάλιση.

Το summer camp λειτουργεί σε εβδομαδιαίες περιόδους και το ημερήσιο πρόγραμμα είναι καθημερινό (εκτός σαββατοκύριακου) από τις 08:00 έως τις 16:00. Για όσους μένουν μακριά από τις εγκαταστάσεις μας, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης των παιδιών με σχολικά λεωφορεία («πόρτα – πόρτα», με επιπλέον κόστος).

Το summer camp πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εκπαιδευτήριων Ελληνοαγγλική αγωγή, Σχολή Χατζήβεη, Εκπαιδευτήρια Μάνεση και Μοντεσσοριανά Σχολεία.

Στα παιδιά παρέχεται πλήρης διατροφή με πρωινό, δεκατιανό και μεσημεριανό σε συνεργασία με το Ιγγλέσης Catering.

Η ημερήσια κατασκήνωση του Paradise Park συνεργάζεται με ταμεία, οργανισμούς και εταιρίες.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των παιδιών θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον γονέα η αίτηση συμμετοχής και να αποσταλεί ([email protected]) ή να παραδοθεί μαζί με την ιατρική βεβαίωση στο Paradise Park (έντυπα θα βρείτε στο Paradise Park και στο www.paradisepark.gr.)



Το πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2018 διαμορφώνεται ως εξής:

1η εβδομάδα – 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου

2η εβδομάδα - 25 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου

3η εβδομάδα - 2 Ιουλίου έως 6 Ιουλίου

4η εβδομάδα - 9 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου

5η εβδομάδα - 16 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου

6η εβδομάδα - 23 Ιουλίου έως 27 Ιουλίου

7η εβδομάδα - 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου

8η εβδομάδα - 6 Αυγούστου έως 10 Αυγούστου

9η εβδομάδα - 27 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου

10η εβδομάδα - 3 Σεπτεμβρίου έως 7 Σεπτεμβρίου

Το κόστος συμμετοχής ανά εβδομάδα είναι 120 ευρώ (περιλαμβάνεται πλήρης διατροφή).

Προαιρετικά:

Χρήση λεωφορείου: 40 ευρώ ανά εβδομάδα.

Εξωτερικές εκδρομές / επισκέψεις: 30 ευρώ ανά εβδομάδα

*Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%. 

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το summer camp, την ημερήσια κατασκήνωση του Paradise Park, δείτε αναλυτικά τις ενότητες μας:

Βιωματικά προγράμματα

- Αθλήματα

- Ψυχαγωγία

- Επισκέψεις/ εκδρομές (προαιρετικά)

- Διατροφή

- Μεταφορά με σχολικά λεωφορεία (προαιρετικά)

- Τα εφόδια κατασκηνωτή

v