5 πρωτότυπα escape rooms για μικρούς... ντεντέκτιβ

5 πρωτότυπα escape rooms για μικρούς... ντεντέκτιβ

Τα escape rooms είναι η νέα μόδα για παιδιά, και όχι άδικα! Ειδικά διαμορφωμένοι θεματικοί χώροι δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να παίξουν, να συνεργαστούν, να λύσουν γρίφους, να ζήσουν μυστηριώδεις καταστάσεις και, τελικά, να πετύχουν όλα μαζί το στόχο κάθε ειδικής αποστολής. Μπορείτε να επιλέξετε escape room ανάλογα με το θέμα που προτιμάτε και, φυσικά, την περιοχή που σας εξυπηρετεί.

Escape για παιδιά (για παιδιά 5+)

Διεύθυνση: 
Ορφέως 45 Κεραμεικός
Τιμή ανά παιδί
8€  / Ελάχιστη συμμετοχή 3 παιδιά

Το πρώτο escape room μόνο για παιδιά βρίσκεται στον Κεραμεικό και απευθείνεται σε παιδιά από 5 ετών και πάνω. Οι μικροί μας φίλοι θα περιηγηθούν στο μαγεμένο δάσος, θα λύσουν γρίφους, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν μια περιπέτεια μυστηριώδης!

Για παιδιά 10 ετών και πάνω, το Escape έχει ετοιμάσει μία εκπληκτική περιπέτεια στο πνεύμα του «άρχοντα των δαχτυλιδιών»! Τα παιδιά γίνονται μέλη της συντροφιάς του δαχτυλιδιού και ξεκινούν ένα επικό ταξίδι για να βρουν το «δαχτυλίδι της φωτιάς».  Μέσα σε 60 λεπτά, θα πρέπει ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια του «κακού» και να βρουν το δαχτυλίδι πριν τον κακό μάγο Σάουρον.

 

The Mindtrap (για παιδιά 8+)

Διεύθυνση: 
δείτε όλα τα διαθέσιμα σημεία εδώ
Τιμή: 
Η τιμή ξεκινάει από 40€ τα δύο άτομα και διαφοροποιείται ανάλογα με τα άτομα και το δωμάτιο.

Ένας μαγικός ανεμοστρόβιλος σας φέρνει στο Χαλάνδρι, στον κόσμο του Μάγου του Οζ! Ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη φανταστικά πλάσματα αλλά και παγίδες, και βρείτε τον Μεγάλο Μάγο που θα σας βοηθήσει να γυρίσετε στο σπίτι σας.

Κι αν ο Μάγος του Οζ δεν είναι του γούστου σας, ζήστε την περιπέτεια με τους πειρατές της Καραϊβικής στο Μοναστηράκι. Επιβιβαστείτε στο διάσημο πειρατικό πλοίο «Μαύρο Διαμάντι» και προσπαθήστε να βρείτε τον μεγάλο θησαυρό.


Trapped (για παιδιά 8+)

Διεύθυνση: 
δείτε όλα τα διαθέσιμα σημεία εδώ 
Τιμή ανά παιδί 
από 10€ / Ελάχιστη συμμετοχή 3 παιδιά

Εάν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στη Σιβηρία μαζί με τα παιδιά σας, δεν έχετε παρά να κλείσετε θέσεις στο τρένο που οδηγεί στο Πέτρινο Δάσος του Λένα. Ο καθηγητής παλαιοντολογίας και οι ομάδα του σας προσκαλεί για… εξερεύνηση και μπόλικο μυστήριο. Είστε έτοιμοι;   

Το Trapped έχει πληθώρα από θεματικά δωμάτια, για μικρούς και μεγάλους και σε πολλές περιοχές της Ελλάδος. Διαλέξτε αυτή που σας βολεύει, και διασκεδάστε με την ψυχή σας!


Great
Escape (για παιδιά 7+)

Διεύθυνση: δείτε όλα τα διαθέσιμα σημεία εδώ 
Τιμή: Η τιμή ξεκινάει από 38€  τα δύο άτομα και διαφοροποιείται ανάλογα με τα άτομα και το δωμάτιο.

Για παίκτες από 7 έως 107, το Great Escape προσφέρει παιχνίδια σκέψης ανάμεσα σε πολλά θεματικά δωμάτια απόδρασης. Επιλέξτε το «Survivor» ή το «πειρατικό καράβι» και δοκιμάστε τις αντιληπτικές σα ικανότητες με σκοπό να αποδράσετε από κάθε δωμάτιο μέσα σε 60λεπτά.


The Mastermind (για παιδιά 7+)

Διεύθυνση: 
δείτε όλα τα διαθέσιμα σημεία εδώ 
Τιμή: 
Η τιμή ξεκινάει από 35€  τα δύο άτομα και διαφοροποιείται ανάλογα με τα άτομα.

Εάν έχετε παιδιά πάνω από 7 χρόνων που αγαπούν την Αλίκη, πηγαίντε μέχρι την Κηφισιά, συναντήστε το «άσπρο λαγό» και  ζήστε μια μαγική περιπέτεια.. στον κόσμο των θαυμάτων!

Το Mastermind είναι σχεδιασμένο τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από θεματικά δωμάτια για ατέλειωτο παιχνίδι και πολύ μυστήριο! Κάθε θεματικό δωμάτιο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την ηλικία της ομάδας που θα το επισκεφθεί αλλά και τον βαθμό δυσκολίας που επιθυμούν οι παίκτες.

v