Καλεσμένη σε ένα ακόμα παιδικό πάρτι: 6 τρόποι για να μην βαριέσαι!

Καλεσμένη σε ένα ακόμα παιδικό πάρτι: 6 τρόποι για να μην βαριέσαι!

Ανοίγεις τη σχολική τσάντα του παιδιού και εκτός από ένα ξεχασμένα τοστ, μια πολτοποιημένη μπανάνα και το σημείωμα-κατσάδιασμα απ’ τη δασκάλα, πιάνεις και κάτι ακόμα που θυμίζει φάκελο. «Πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει» σκέφτεσαι; Και ναι, είναι γεγονός. Μπορεί να γίνει πολύ πολύ χειρότερο! Βγάζεις το γλιτσιασμένο απ’ τις μπανάνες χέρι σου μέσα από την τσάντα κρατώντας δυο προσκλητήρια για παιδικά πάρτι. Ένα για το Σάββατο, κι ένα για την Κυριακή. Χτυπήματα κάτω απ’ τη μέση που δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς. Κι όμως, σου έχουμε τη λύση…

Πάρτε ένα βιβλίο! Κρύψτε στην τσάντα σας ένα βιβλίο. Αποσυρθείτε όσο πιο διακριτικά γίνεται και βρείτε μία γωνιά να κρυφτείτε… Προτιμήστε σημεία που δεν χρησιμοποιούνται ως κρυψώνες για το κρυφτό και μέρη μακριά από την κουζίνα όπου μπαινοβγαίνει η νοικοκυρά. Έχετε τουλάχιστον 45 λεπτά μέχρι να σας πάρουν χαμπάρι. Εκμεταλλευθείτε το.

Κάντε πως λιποθυμάτε! Σηκώνεστε παραπατόντας, πιάνετε το κεφάλι σας, στροβιλίζεστε διακριτικά γύρω από τον εαυτό σας, και μόλις «πιάσετε» το πρώτο βλέμμα που θα σας κοιτάξει ανησυχητικά, λιποθυμήστε! Σίγουρα κάποιος θα σας βάλει να ξαπλώσετε στην κρεβατοκάμαρα με την tv. Μπορεί στο σαλόνι να βλέπουν το video clip του «ξημερώματα», αλλά εσείς έχεις άλλες προτιμήσεις… Έτσι, ενώ στο σαλόνι ακούν Βέρτη, εσείς βλέπετε «η νύφη το’ σκασε» με τον Ρίτσαρντ Γκίρ. Καλύτερη ταινία δεν θα μπορούσε να παίζει η τηλεόραση! 

Κάντε πως λιποθυμάτε… ξανά! Ακόμα, όμως, κι αν δεν έχει τίποτα καλό η τηλεόραση, μην απελπιστείτε. Επιμείνετε στη λύση της λιποθυμίας και δείτε το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς από το κινητό! Το έχετε κατεβέσει από την προηγούμενη, κλείνεστε στο δωμάτιο και περνάτε μια χαρά! Λιποθυμία, κρεβατοκάμαρα και σειρά στο κρεβάτι. Λέτε ευχαριστώ στην τεχνολιγία για τις υπηρεσίες της και στην σπιτονοικοκυρά για τους ξηρούς καρπούς της,  και ανυπομονείτε, ήδη, για το πάρτι της Κυριακής! Δεν σας νοιάζει καν εάν θα έχει wi-fi! 

                      

Παίξτε με τα παιδιά! Εάν τα παιδιά είναι μικρά, μάλλον θα ενθουσιαστούν με την ιδέα να συμμετέχει ένας μεγάλος στο παιχνίδι τους. Παίξτε με την καρδιά σας, λοιπόν, μέχρι να έρθει η ώρα της τούρτας. Εάν, πάλι, δεν σας θέλουν, γυρίστε στο Νο2: λιποθυμήστε και δείτε Ρίτσαρντ Γκίρ!

Ακούστε μουσική! Χρησιμοποιήστε ακουστικά ψείρες και φορέστε τα διακριτικά. Ακούστε τα τραγούδια που σας αρέσουν από το μικροσκοπικό mp4 της κόρης σας και προσποιηθείτε πως έχετε μία βαριάς μορφής ωτίτιδα.

Μιλήστε με «ξεχασμένους» φίλους! Αυτή η δουλειά δεν σας αφήνει ποτέ ήσυχη… «ρίξτε» τα στο απαιτητικό αφεντικό που σας έχει όλη μέρα στο τηλέφωνο, βγείτε στο μπαλκόνι, και μιλήστε με τους φίλους σας που έχετε χαθεί λόγο δικού σας φορτωμένου προγράμματος. Πότε θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία;

Μην σας τρομάζουν τα παιδικά πάρτι, λοιπόν. Πάντα υπάρχουν λύσεις… Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία!

v