Τι δείχνει ο τρόπος που σας παίρνει αγκαλιά!

Τι δείχνει ο τρόπος που σας παίρνει αγκαλιά!

Όσο κουραστική κι αν είναι η μέρα μας, όσο κι αν μας στενοχώρησε κάποιος, πολλές φορές το μόνο που χρειαζόμαστε για να τα ξεχάσουμε όλα, είναι μια αγκαλιά από τον σύντροφό μας. Μας φτιάχνει τη διάθεση, μας δίνει ενέργεια και σίγουρα μας φέρνει πιο κοντά με τον άνθρωπό μας. Ωστόσο δεν είναι όλες οι αγκαλιές ίδιες! Ο τρόπος που σας αγκαλιάζει ο σύντροφός σας δείχνει πολλά για την σχέση σας...

 

Αγκαλιά και οπτική επαφή μαζί

Αν την ώρα που σας αγκαλιάζει, σας κοιτάζει στα μάτια τότε έχετε βαθιά ψυχική σύνδεση. Γνωρίζεστε πολύ καλά και νοιάζεστε ο ένας για τον άλλον με έναν μοναδικό τρόπο. Η σχέση σας χαρακτηρίζεται από κατανόηση. Όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, ξέρετε ότι μόνο μαζί θα το ξεπεράσετε. Στους καυγάδες, προσπαθείτε να βρείτε μια μέση λύση προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω. Ο εγωισμός δεν έχει θέση στην σχέση σας και γι' αυτό υπάρχει διάρκεια.

Σφιχτή αγκαλιά

Αυτή η αγκαλιά έχει διάρκεια και ίσως, είναι ο πιο τρυφερός τρόπος για να σας δείξει ο σύντροφός σας ότι σας αγαπάει. Προσφέρει ανακούφιση και στους δύο και την σιγουριά ότι θα είναι πάντα δίπλα σας να σας στηρίζει. Η σχέση σας χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και σεβασμό. Είστε από τα ζευγάρια που μπορούν να συνεννοηθούν με τα μάτια. Ξέρετε τι χρειάζεται ο καθένας ξεχωριστά. Προσπαθείτε συνεχώς να γίνετε καλύτεροι για τον καλό της σχέσης σας και μέχρι στιγμής το έχετε πετύχει!

«Κράτημα» μέσης

Με αυτόν τον τρόπο σάς δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σας. Με το να σας τραβήξει κοντά του και να σας αγκαλιάσει από τη μέση, δηλώνει ότι είναι έτοιμος να σας προστατεύσει και να σας...διεκδικήσει αν χρειαστεί. Η σχέση σας χαρακτηρίζεται από πάθος και... κτητικότητα. Είστε από τα ζευγάρια που τους αρέσει να ιντριγκάρουν πνευματικά ο ένας τον άλλον, δύσκολα βάζετε «νερό στο κρασί σας», αλλά παρόλα αυτά καταφέρνετε να είστε πάντα αγαπημένοι.

Αγκαλιά μαζί με φιλί

Η αγκαλιά είναι ένας τρόπος να εκδηλώσουμε τα τρυφερά μας συναισθήματα σε κάποιον και δεν είναι απαραίτητο ότι κρύβει «πονηρούς» σκοπούς. Αν όμως κάθε αγκαλιά του συντρόφου σας συνοδεύεται από ένα φιλί, τότε να ξέρετε ότι σας θέλει τόσο πολύ που δεν μπορεί να αντισταθεί. Κρατάτε ζωντανή την σχέση σας, ξέρετε τι θέλετε ο ένας από τον άλλο και δεν συμβιβάζεστε εύκολα. Δεν έχετε αυταπάτες για την σχέση σας και ξέρετε ότι για να υπάρχει διάρκεια και ποιότητα, χρειάζεται «δουλειά». 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v