Τι πραγματικά χρειάζεται μία μαμά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τι πραγματικά χρειάζεται μία μαμά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σήμερα γιορτάζει ο έρωτας! Ο αγαπημένος φτερωτός θεός, χαριτωμένος, στρουμπουλός, με μαγουλάκια ροζουλί κι ένα χρυσό βέλος ανά χείρας, μας σημαδεύει από νωρίς!

Όμως εμείς, θα αντικρούσουμε όλα τα βέλη του! Όχι επειδή δεν τον πιστεύουμε, ούτε επειδή δεν είμαστε ερωτευμένες. Ο μόνος λόγος που φέτος δεν θα πέσουμε ξερές από τα βέλη του, είναι επειδή είμαστε μαμάδες. Ευτυχισμένες, μεν, κουρασμένες και ταλαιπωρημένες, δε. Εάν, λοιπόν, μας αγαπάτε πραγματικά, μην αναλωθείτε σε δώρα και εξόδους.

Σήμερα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν θέλουμε βραχιόλια και λουλούδια. Αυτό που έχουμε πραγματική ανάγκη, είναι πράγματα απλά. Δέχεστε;

Την ησυχία μας…

Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις σε μια μαμά εάν την αγαπάς πραγματικά, είναι λίγες ώρες ησυχίας! Ένα άδειο σπίτι, ένα αφρόλουτρο, ένα βιβλίο ή ένα… καθαρό ταβάνι, και όλα αυτά χωρίς παιδικές φωνές ή δουλειές του σπιτιού.

Πιτζάμες και καναπέ

Αυτό που χρειαζόμαστε πραγματικά για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, είναι πιτζάμες και καναπές! Μην μας βάλετε να χτενιστούμε, να βαφτούμε ή να ξυρίσουμε τα πόδια μας για μια επίσημη έξοδο. Αυτό που μας λείπει πραγματικά δεν είναι ένα πολυτελές εστιατόριο, αλλά ξεκούραση και θαλπωρή.

Καθαρός νεροχύτης

Ναι, καλά ακούσατε! Εάν θέλετε να μας εκφράσετε τον έρωτά σας, αποφύγετε τις κάρτες και τα αρκουδάκια. Πλύντε, απλώς, τα πιάτα μετά το δείπνο. Ο καθαρός νεροχύτης έπειτα από το χάος που θα έχει προηγηθεί στην κουζίνα, μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός.

Βάλτε τα παιδιά για ύπνο

Κι έπειτα από τα πιάτα, αφήστε μας να πάμε να ξαπλώσουμε! Κυνηγήστε τα παιδιά να πλύνουν δόντια, να φορέσουν τις πιτζάμες τους και πείστε τα να χωθούν κάτω από τα παπλώματα. Διαβάστε τους ένα ωραίο παραμύθι, ένα φιλί για καληνύχτα, κι ελάτε στο κρεβάτι για αγκαλίτσες.

 

Μία μεγάλη αγκαλιά

Ούτε λουλούδια, ούτε κοσμήματα. Τίποτα δεν θα μας συγκινήσει περισσότερο από μία μεγάλη και ζεστή αγκαλιά, με την υπόσχεση πως θα είστε δίπλα μας. «Όλα θα πάνε καλά», μία φράση που είναι υπεραρκετή για αυτήν την μέρα. Για την ακρίβεια, μια φράση που είναι αρκετή για κάθε μέρα!

Μασάζ στα κουρασμένα πόδια μας

Δεν θέλουμε ούτε spa, ούτε beaute. Εάν είστε ακόμα ερωτευμένος, πάρτε αγκαλιά τις κουρασμένες μας πατούσες και τρίψτε τες μέχρι να ξεπρηστούν! Μπορεί να μην το είχατε πάρει χαμπάρι μέχρι τώρα, αλλά ναι… Τα πόδια μας είναι πρησμένα και ταλαιπωρημένα από το τρέξιμο.

Να είναι του Αγίου Βαλεντίνου… κάθε μέρα

Αυτά τα απλά δωράκια, λοιπόν, που σίγουρα δεν θα σας κουράσουν και πολύ, θα θέλαμε να μας τα κάνετε κάθε μέρα! Μπορεί η σημερινή γιορτή να είναι η αφορμή για να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να μας ξεκουράζετε καθημερινά κι από λίγο και όχι μόνο σήμερα. Δέχεστε;

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v