Καταλαβαίνεις ότι έχεις μεγαλώσει όταν...

Καταλαβαίνεις ότι έχεις μεγαλώσει όταν...

Στα 20 σε νοιάζει κυρίως ένα πράγμα: να περνάς καλά. Μόλις πατάς τα 30, όμως, η ζωή σου αλλάζει και συνειδητοποιείς πως δεν είσαι πια ένα μεγάλο παιδί αλλά ένας ενήλικας με ευθύνες, υποχρεώσεις και πολύ λιγότερες αντοχές σε σύγκριση με κάποια χρόνια νωρίτερα. Παρόλα αυτά, τώρα περνάς καλύτερα και έχεις μάθει να ευχαριστιέσαι ακόμα και τα πιο «βαρετά» πράγματα στη ζωή, όπως την επίσκεψή σου μέχρι το σούπερ μάρκετ. Τι άλλο αλλάζει, λοιπόν, μόλις πατάς τα πρώτα –άντα;

Μισείς τη μοντέρνα μουσική και δεν μπορείς να καταλάβεις πώς αρέσουν στους νέους σήμερα αυτοί οι περίεργοι ήχοι.

Εννοείται ότι οι παλιές ταινίες ήταν πολύ καλύτερες από τις σημερινές. Εννοείται επίσης πως φυλάς σαν κόρη οφθαλμού τη συλλογή με τις αγαπημένες σου βιντεοκασέτες.

Παλιά, καλούσες τους φίλους σου σπίτι όταν οι γονείς σου έλειπαν σε ταξίδι και ξεσηκώνατε τη γειτονιά. Πλέον οι γείτονες δεν καταλαβαίνουν πότε κάνεις πάρτι.

Όταν πας σε κλαμπ, μια φορά τον χρόνο, αντέχεις για 15 λεπτά. Μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι δικαιολογίες για να γυρίσεις σπίτι.

Η αγαπημένη σου μουσική ήταν δημοφιλής 20 χρόνια πριν.

Συνεχίζεις να βλέπεις κάθε χρόνο το «μόνος στο σπίτι» και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πόσα χρήματα χρειάζεται μια οικογένεια με τόσα πολλά παιδιά για να συντηρήσει ένα τέτοιο σπίτι.

Μία από τις αγαπημένες σου ασχολίες είναι να καθαρίζεις το σπίτι και μετά να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου.

Η επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ είναι η αγαπημένη σου έξοδος της εβδομάδας.

Όταν επιστρέφεις από τη δουλειά, κάποιες φορές καταλήγεις κάπως έτσι:

Τα πράγματα σοβαρεύουν όταν όλες σου οι φίλες ετοιμάζονται να γίνουν μαμάδες…

Πηγή: brightside.me

v